Mit tehetek érted - egy rendhagyó háztartás történései

Kövesd az OriflameMindenkinek blogomat. Iratkozz fel az orimindTV-re
De ne gondold, hogy a szépségápolás csak kívülről történik. Külső-belső harmónia keresgélése az igazi feladat.
Így szó lesz itt mindenről, ami történhet velünk - változzon tapasztalattá az élmény, és megosztani való tudássá.

2017. szeptember 13., szerda

5 TERMÉK, AMI ALVÁS KÖZBEN SZÉPÍT



Sok dolog van, ami alvás közben lehetetlen, de szépülni nagyon is lehetséges! A kozmetikai termékek között kifejezetten éjszakai használatra tervezetteket is találhatunk, ezek közül válogatott most szerkesztőnk, Sophia Marinho de Lemos. Nézzük, mik az ő kedvencei az szépítő alváshoz!

1. ÉJSZAKAI ARCMASZK
A bőrápoló maszkok a legjobb kényeztetést jelentik a bőrnek. És bár egy 10-15 perces kezelés is látványosan ragyogóvá és simává teszi a bőrt, semmi sem ér fel az éjszakai maszkok hatékonyságával. Ezek még akkor is üde, kipihent megjelenést varázsolnak, amikor egyáltalán nem aludtuk ki magunkat. Nagyon szeretem a NovAge Intense Skin Recharge regeneráló éjszakai maszkot, melynek tápláló hatását a különleges inkamogyoró olaj és kakaóvaj adja, hiarulonsav-tartalma pedig javítja a bőr rugalmasságát, kisimítja a bőrt.
2. HAJKEZELÉS
A hajfestékek, hajformázó eszközök és a száraz irodai levegő fakóvá és töredezetté teszik a hajat, ezért én hetente használok regeneráló termékeket. Kedvenceim a szérumok, melyek belülről építik újjá a szálakat, és a hajolajok, melyek természetes olajtartalmukkal táplálják a hajat, ami reggelre fényessé és selymessé válik.

3. TÁPLÁLÓ ARCOLAJ
A bőröm érzékeny és gyakran kiszárad, ezért a napi arcápolási rutin során mindig használok néhány csepp arcolajat, a szérum és az arckrém között. Két kedvencem van: a NovAge Nutri6 arcápolóolaj kapszula, mely hat természetes olaj egyedülálló kombinációja, illetve a parabénmentes, igazoltan organikus EcoBeauty arcolaj, mely argánolajjal és gyapotkivonattal táplálja a bőrt. Mindkettő puhává, ragyogóvá teszi arcbőrömet az éjszaka során.
4. NOVAGE ECOLLAGEN RÁNCTALANÍTÓ ÉJSZAKAI KRÉM
Amikor alszunk, bőrünk regenerálódik és kollagént termel. Ezt a természetes folyamatot segítendő, az esti arcápolási rutint mindig az Ecollagen éjszakai krémmel fejezem be. Segíti a kollagén termelődését és kisimítja a finom ráncokat. Határozottan észrevettem magamon a hatását, a ráncaim feltöltődnek, a bőröm minősége javul, simább és üdébb lesz reggelre.

5. LÁBÁPOLÓ KRÉM
Nemcsak arcunkon hatásos az éjszakai kezelés. Nálam rendszeres vasárnap esti program a lábápolás, ilyenkor alaposan belemasszírozom a regeneráló krémet a bőrbe, és a hatás fokozására lábápoló zoknit is húzok éjszakára!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése