Mit tehetek érted - egy rendhagyó háztartás történései

Kövesd az OriflameMindenkinek blogomat. Iratkozz fel az orimindTV-re
De ne gondold, hogy a szépségápolás csak kívülről történik. Külső-belső harmónia keresgélése az igazi feladat.
Így szó lesz itt mindenről, ami történhet velünk - változzon tapasztalattá az élmény, és megosztani való tudássá.

2019. május 24., péntek

A Wellness By Oriflame rutin

  
Én szeretem és használom az Oriflamet
+36703128088, orianagyor@gmail.com
Ha érdekel az Oriflame vagy a termékek, 


A Wellness by Oriflame rutin az ABC módszeren alapul. De mit is jelent ez? És hogyan tudjuk alkalmazni a mindennapokban? Ismerje meg a részleteket!

MIT TAKAR A WELLNESS BY ORIFLAME RUTIN?A Wellness by Oriflame rutin célja, hogy támogassa az Ön mindennapi fehérje-, élelmi rost- és mikrotápanyag-bevitelét, a legideálisabb adagolásban.

MI AZ ABC MÓDSZER?
Az ABC módszer  három építőeleme: AKTIVIZÁLJA szervezete működését, BIZTOSÍTSON szervezetének energiát és alkalmazzon CÉLTUDATOS táplálék-kiegészítést. Ezek az alapelvek segítenek egyensúlyban tartani a tápanyagszükségleteit a mindennapokban. Minden Wellness by Oriflame termék csomagolása úgy lett kialakítva, hogy kényelmesen alkalmazhassa bárhol, bármikor. Csak annyi a dolga, hogy mindennapi rutinná tegye a használatukat. Íme, a három építőelem:


A = AKTIVIZÁLJA szervezete működésétA megfelelő táplálkozás alapját vitaminok, ásványi anyagok, Omega 3-zsírsavak és a környezet káros hatásaival szemben védelmet nyújtó astaxanthin képezik. Ezen 
hatóanyagok szedésével pótolhatja az étrendjéből hiányzó tápanyagokat és erősítheti immunrendszerét. Megtalálja őket a Wellness Csomagban.
B = BIZTOSÍTSON szervezetének energiát Egészítse ki táplálkozását erőt és energiát biztosító makrotápanyagokkal. A fehérjék elősegítik a szervezet sejtjeinek megújulását, a rostok tartós energiát nyújtanak. Ezeket a Protein Blend fehérjeporban és az Ízesített italporokban találhatja meg.
C = CÉLTUDATOS táplálék-kiegészítést alkalmazzon Mindenkinek vannak az egészségével kapcsolatos céljai, és ehhez kapcsolódó egyéni igényei. Ezért fontos a mindennapi táplálkozást étrend-kiegészítőkkel bővíteni, mint például a Wellness levesekkel, a Wellness szeletekkel és a hajat-körmöt erősítő  L-cisztein-tartalmú étrend-kiegészítővel.
MIÉRT VÁLASSZA A WELLNESS BY ORIFLAME TERMÉKEKET?A wellness termékek kialakításakor a Svédországban jellemző megközelítést alkalmazzuk.Ez azt jelenti, hogy a természetesség és a kiegyensúlyozott életvitel állnak a módszereink középpontjában, és az összetevők kiválasztásakor is ezeket az alapelveket követjük.
Ahhoz, hogy a lehető legjobb termékeket hozhassuk létre, világszinten elismert kutatókból, táplálkozási szakértőkből és tudósokból álló csapat dolgozik nap mint nap azon, hogy az egészséges svéd életstílust tanulmányozzák és a legjobb minőségű természetes alapanyagokat, összetevőket megtalálják.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése