Mit tehetek érted - egy rendhagyó háztartás történései

Kövesd az OriflameMindenkinek blogomat. Iratkozz fel az orimindTV-re
De ne gondold, hogy a szépségápolás csak kívülről történik. Külső-belső harmónia keresgélése az igazi feladat.
Így szó lesz itt mindenről, ami történhet velünk - változzon tapasztalattá az élmény, és megosztani való tudássá.

2019. május 24., péntek

Légy jobban önmagaddal!

  
Én szeretem és használom az Oriflamet
+36703128088, orianagyor@gmail.com
Ha érdekel az Oriflame vagy a termékek, 
Szponzor kód: 23054
Regisztráció




Manapság állandó rohanásban élünk, és azon vagyunk, hogy mindig a legjobb formánkat mutassuk másoknak. Ilyenkor hajlamosak vagyunk irreális elvárásokat támasztani magunk elé, ez azonban könnyen kiégéshez vezet. Noha nem tűnik fontosnak, a kiegyensúlyozott élethez elengedhetetlen, hogy olykor időt szánjunk önmagunkra. A szépség belülről fakad, tartja a mondás, mi pedig most adunk öt tippet, hogy felszínre hozd ezt a bizonyos belső szépséget.


1. Koncentrálj!
Próbálj néha kicsit másra összpontosítani egy tudatos gyakorlattal! Találj néhány percet napközben, amikor ki tudsz kapcsolni, és képes vagy a téged körülvevő világra figyelni. Milyen hangokat hallasz? Milyen illatokat érzel? A környezetre való koncentrálás kizökkent a napi problémákból, és segít, hogy feltöltődj kicsit.
2. Kezdd nyugodtan a napot!
Sokunk szeret az ágyban maradni az utolsó másodpercekig, így azonban elég kevés idő marad arra, hogy felkészüljünk az előttünk álló nap kihívásaira. A koránkelés, egy ízletes reggeli vagy egy nyugtató bőrápolás az egész napodra kihat.
3. Igyál sok folyadékot!
Az egyik legegyszerűbb, mégis leghatásosabb módja annak, hogy az egészségedért és a közérzetedért is tegyél, az az, ha sok vizet iszol, legfőbbképpen reggel, amikor leginkább ki vagy száradva. De ugyanilyen nagy segítség délután is, amikor hirtelen elpilledsz.


4. Kezdj bele valami újba!
Néha annyira bele tudunk ragadni a mindennapi teendőinkbe, hogy teljesen elfeledkezünk azokról a dolgokról, amik igazán számítanak. Van bármi, amit nagyon szeretsz, de mostanában nem volt rá időd? Van bármi, amit régóta ki szeretnél próbálni? Válassz egy napot, ami minden héten csak a tiéd, iktasd be a naptáradba, és élvezd a kikapcsolódást!
5. Tanulj meg nemet mondani!
Nagyon nehéz nemet mondani a barátoknak és a kollégáknak, főleg, ha szórakozni hívnak. Amikor azonban kimerült vagy, és legszívesebben otthon maradnál a kedvenc könyveddel és egy kád forró vízzel, általában az a legjobb döntés, ha követed a tested kívánságait. Elég akkor igent mondanod, amikor te is úgy érzed. Nemcsak magadnak, de másoknak is ezzel teszed a legjobbat, hiszen először neked kell jól lenned ahhoz, hogy másoknak is adhass magadból.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése