Mit tehetek érted - egy rendhagyó háztartás történései

Kövesd az OriflameMindenkinek blogomat. Iratkozz fel az orimindTV-re
De ne gondold, hogy a szépségápolás csak kívülről történik. Külső-belső harmónia keresgélése az igazi feladat.
Így szó lesz itt mindenről, ami történhet velünk - változzon tapasztalattá az élmény, és megosztani való tudássá.

2014. augusztus 6., szerda

Tudástár: Fesztiválok és a hallás


Alpine PartyPlug LE
Fesztivál, koncert, buli füldugó


Évente egyre több fiatal hallása megy tönkre a szórakozóhelyek és koncertek hangos zenéje miatt. A PartyPlug speciális zenei szűrőinek köszönhetően a zene hallható marad. A beszéd könnyebben érthető miközben a zene is élvezhető, ezt teszi lehetővé a PartyPlug.

Több százezren járnak rendszeresen koncertre, szórakozóhelyekre. Egy csodálatos, átbulizott éjszaka után azonban bosszantó tud lenni a fülcsengés. A hangos zene és a kiabálás túl sok a füleknek, túlterheltté válnak egy idő után. Ha ilyen esték gyakran előfordulnak, fennáll a halláskárosodás veszélye. Ennek elkerülésére fejlesztette ki az Alpine a PartyPlug-ot.
Előnyei:
  • Megakadályozza a halláskárosodást
  • Nincs több bosszantó sípolás, fülzúgás
  • A zenei élmény és a minőség megmarad
  • A beszéd könnyebben érthető
  • Tökéletes illeszkedés a hőre lágyuló anyagnak köszönhetően
  • Szinte láthatatlan
  • Többször használható
  • Hosszú élettartam
  • Tisztítása egyszerű, lásd: használati útmutató

Különleges zenei szűrők

Az Alpine PartyPlug füldugó különleges akusztikus szűrőket tartalmaz, melyek biztonságos szintre csökkentik a zene hangerejét. A zenei élmény továbbra is megmarad, közben pedig könnyen kommunikálhatunk a környezetünkkel.

Tökéletes illeszkedés

Az Alpine PartyPlug füldugó tartós, rugalmas, antiallergén műanyagból készült. A test melegétől percek alatt megpuhul, így tökéletesen illeszkedik a hallójárathoz, ezáltal nagyon kényelmes. Ha szükséges, a fül méretéhez igazítható. A füldugó szellőzik, nem okoz elszigeteltségérzetet, és hosszú távon is kényelmes viselet.

Élettartam

Az Alpine PartyPlug szűrős füldugók rendeltetésszerű viselés és rendszeres tisztítás mellett, az alkalmazás gyakoriságától függően több évig használhatóak.
Ha érdekel a termék itt megrendelheted. Ne feledjétek: Fontos, hogy előre gondolkodjunk, és megvédjük a hallásunkat. Ne pedig a következményektől szenvedjünk... 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése