Mit tehetek érted - egy rendhagyó háztartás történései

Kövesd az OriflameMindenkinek blogomat. Iratkozz fel az orimindTV-re
De ne gondold, hogy a szépségápolás csak kívülről történik. Külső-belső harmónia keresgélése az igazi feladat.
Így szó lesz itt mindenről, ami történhet velünk - változzon tapasztalattá az élmény, és megosztani való tudássá.

2014. október 8., szerda

Belső harmónia- avagy egy kis kultúra: A szingli fejvadász könyvsorozat

Ez alkalommal ismét egy sorozatot ajánlanék nektek. Janet EvanovichA szingli fejvadász című könyvsorozatát.

Stephanie Plum közel harminc (kilóban sajnos távol), elvált, munkanélküli, kocsi nélküli, pasi nélküli. Mióta a fejébe vette, hogy beáll fejvadásznak, mindig történik vele valami. Hol kocsik robbannak körülötte, hol szatír tör rá, hol megskalpolnak valakit, és közben valahogy mintha minden Joe Morelli körül forogna. Aki hatévesen becsalta a garázsba, hogy vonatozzon vele, jó tíz év múlva pedig elvette a „csokis fánkját”. És ha mindez még nem lenne elég, ott az anyja, aki folyton újra akarja házasítani, meg persze Mazur nagyi, akinek mindenről három dolog jut az eszébe: a szex, a szex és a szex. Janet Evanovich krimifolyama a világ első számú szórakoztató női sorozata. Minden kötete már néhány nappal a megjelenése után vezeti az összes sikerlistát, sokmilliós rajongótábora jobban várja, mint a Szex és New York vagy a Maffiózók újabb részét.

A sorozat részei: Minden magyar rész több címmel jelent meg. Vigyázz, amikor beszerzed őket :) - egymás mellé írom az ugyanazon könyveket, hogy segítsek nektek kicsit:


Ez a sorozat egy könnyed, olvasmányos krimi. A főszereplői szerethető karakterek, a cselekménye lebilincselő. Bátran ajánlom hát mindenkinek.

Az első részből film is készült. Bár be kell valljam, hogy a könyvhöz képest sehol sincs. Az igazi humor nem jött át a képernyőn. Ezt a sorozatot olvasni kell! Higgyétek el megéri.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése