Mit tehetek érted - egy rendhagyó háztartás történései

Kövesd az OriflameMindenkinek blogomat. Iratkozz fel az orimindTV-re
De ne gondold, hogy a szépségápolás csak kívülről történik. Külső-belső harmónia keresgélése az igazi feladat.
Így szó lesz itt mindenről, ami történhet velünk - változzon tapasztalattá az élmény, és megosztani való tudássá.

2016. február 24., szerda

Hidratálás - Testápolók fontossága

Az egészségünk szempontjából nagyon fontos,hogy bőrünk hidratált legyen. Bármilyen bőrtípusunk van a  hidratálás elengedhetetlen.
Hidratálni csak úgy érdemes ha kívül is és belül is történik a hidratálás. Ha elegendő folyadékot fogyasztunk, akkor a szervezetünk belülről hidratálja a bőrünket. Ezt semmilyen krém helyettesíteni nem tudja. 
Az is fontos,hogy mit iszunk és mennyit. Lehetőleg és legcélszerűbb tiszta vizet, ennél jobb belső hidratáló nem létezik a világon  :)
Ha nem viszünk be elegendő vizet a szervezetünkbe az leghamarabb a bőrünkön vesszük észre.


Az szervezetünk egészsége függ a bőrünk egészségétől is. Nem mindegy hogy hogyan és mivel ápoljuk bőrünket. Testápolás ugyanolyan fontos mint az arcápolás. 

Amikor testápolót választunk érdemes olyat választani ami mélyen hidratál,másik fontos tényező,hogy tápanyagokkal töltse fel bőrünket. Ha nem hidratáljuk bőrünket kiszárad,így a száraz bőr kevésbé tud ellenállni a kórokozóknak és fertőzéseknek egyaránt.

Tipp: Nagyon kiváló és hatékony hidratáló krém az Oriflame Milk & Honey Gold testápoló (Most remek áron 2016.02.29-ig, rendelése  itt, 31602 kódszámmal)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése