Mit tehetek érted - egy rendhagyó háztartás történései

Kövesd az OriflameMindenkinek blogomat. Iratkozz fel az orimindTV-re
De ne gondold, hogy a szépségápolás csak kívülről történik. Külső-belső harmónia keresgélése az igazi feladat.
Így szó lesz itt mindenről, ami történhet velünk - változzon tapasztalattá az élmény, és megosztani való tudássá.

2023. szeptember 26., kedd

Alapozó használat régen és ma

 Én szeretem és használom az Oriflamet

+36703128088, orianagyor@gmail.com
Ha érdekel az Oriflame vagy a termékek, 
tájékozódj: orimind.hu

Regisztráció  


ChatGPT mondja:


Az alapozó használata régen és ma is alapvető lépés a sminkelésben, de a technikák és a termékek jelentősen fejlődtek az évek során. Íme egy összehasonlítás az alapozó használatáról régen és ma:

Régen:

Termékek: 

Régen korlátozottak voltak az alapozók kínálata. Általában sűrűbb, vastagabb textúrájú alapozókat használtak, amelyek gyakran nehézek voltak a bőrön.

Alapozó formula:

 A régi alapozók gyakran tartalmaztak nehéz olajokat, és nem voltak olyan kényelmesek a viselés során. Sokan nem voltak olajmentesek, és hajlamosak voltak az bőrproblémákra.

Alkalmazás: 

A régi alapozót gyakran ecsettel vagy szivaccsal vittek fel, és a bevonás után is látható volt a sminkréteg.

Színválasztás: 

A régi időkben kevésbé voltak elérhetők a különböző árnyalatok, és sok alapozó csak egy vagy két árnyalatban volt kapható.

Ma:

Termékek: 

Ma széles választékban találhatók alapozók különböző típusokban és textúrákban, beleértve a könnyű, folyékony, krém és púder alapozókat is. Számos márka kínál az egyéni bőrtípusokhoz és igényekhez igazodó termékeket.

Alapozó formula:

 A modern alapozók általában könnyebbek és kényelmesebbek a bőrön. Sokan tartalmaznak hidratáló összetevőket, fényvédőt és bőrápoló hatóanyagokat.

Alkalmazás: 

Az alapozót ma általában ecsettel, szivaccsal vagy az ujjhegyekkel viszik fel, és a legtöbb esetben könnyen eloszlik a bőrön, anélkül, hogy látható sminkréteget hagyna maga után.

Színválasztás: 

A mai alapozók széles palettáját kínálják az árnyalatoknak, így könnyebb megtalálni a bőrtónushoz illőt.

Emellett a sminktechnikák is fejlődtek, és ma már sokféle módja van az alapozó használatának, például az arc kontúrozásához vagy a highlighterrel való kiemeléshez. Az emberek ma is hajlamosak természetesebb sminkre, amely kiemeli a bőr természetes szépségét, és nem túlterheli azt vastag alapozó rétegekkel.

Fontos azonban megjegyezni, hogy a sminkelési preferenciák és technikák személyfüggőek, és mindenki kiválaszthatja azt az alapozót és sminkstílust, amely a legjobban megfelel az egyéni igényeinek és stílusának.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése