Mit tehetek érted - egy rendhagyó háztartás történései

Kövesd az OriflameMindenkinek blogomat. Iratkozz fel az orimindTV-re
De ne gondold, hogy a szépségápolás csak kívülről történik. Külső-belső harmónia keresgélése az igazi feladat.
Így szó lesz itt mindenről, ami történhet velünk - változzon tapasztalattá az élmény, és megosztani való tudássá.

2023. október 16., hétfő

Cukor és só alapú testradírok - otthon

 Ezek a blogbejegyzések a szépségipar érdekességeit járják körbe függetlenül a márkától.

Szórakoztató kitekintés

Bár én az Oriflame márkát használom évtizedek óta, mégis érdekel, hogy mit kinál a kozmetika ipar. Azt gondolom, hogy az Oriflame lépést tart

+36703128088, orianagyor@gmail.com

Ha érdekel az Oriflame vagy a termékek, 
tájékozódj: orimind.hu

Regisztráció 



Megkérdeztem a chatGPT-t

Cukor és só gyakran használt természetes összetevők testradírként, mivel kiválóan alkalmasak az elhalt bőrsejtek eltávolítására és a bőr felfrissítésére. Mindkét anyagot otthon is könnyen elkészítheted, és természetes alapanyagok, így általában nem tartalmaznak kemikáliákat vagy adalékanyagokat. Íme néhány információ a cukor és a só testradírként történő használatáról:

Cukor testradír:

Cukrot gyakran használják testradírként, mivel finom szemcséi kíméletesek a bőrhöz és hatékonyan eltávolítják az elhalt hámsejteket.

A leggyakrabban használt cukorfajták közé tartozik a fehér cukor, a barna cukor és a kókuszdiócukor. Ezek között a különféle cukor típusok között választhatsz attól függően, hogy milyen bőrtípussal rendelkezel és milyen illatot vagy textúrát szeretnél.

Só testradír:

A só is hatékony testradír, mivel szemcséi durvábbak, mint a cukoré, és még hatékonyabban eltávolítják az elhalt hámsejteket.

A tengeri só és az Epsom só gyakori választások testradírként. Az Epsom só jótékony hatással lehet a bőrre, mivel magnéziumot tartalmaz, amely segíthet lazítani és pihentetni a bőrt.

Az otthoni cukor- vagy sóradír elkészítéséhez általában hozzáadnak egy hidratáló olajat, például olívaolajat vagy mandulaolajat, hogy a keverék könnyen felvigyék a bőrre és hidratálják azt. Az illóolajokat is hozzáadhatod az illat és az aromaterápiás előnyök kedvéért. Mindig fontos finoman masszírozni a keveréket a nedves bőrre, majd alaposan leöblíteni.


Fontos megjegyezni, hogy az érzékeny vagy sérült bőrű személyeknek először tesztelniük kell az ilyen radírokat egy kis területen, hogy megbizonyosodjanak róla, hogy nem okoznak irritációt vagy bőrproblémákat.

Folytatjuk :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése