Mit tehetek érted - egy rendhagyó háztartás történései

Kövesd az OriflameMindenkinek blogomat. Iratkozz fel az orimindTV-re
De ne gondold, hogy a szépségápolás csak kívülről történik. Külső-belső harmónia keresgélése az igazi feladat.
Így szó lesz itt mindenről, ami történhet velünk - változzon tapasztalattá az élmény, és megosztani való tudássá.

2013. február 14., csütörtök

Ananász és a fogyás

Az Oriana Tanácsadó központban Fogyi Klubbot indítottunk! Várunk szeretettel minden kedves érdeklődőt. 3 hetente szerdánként találkozunk 16.00-18.00 óra között. A következő időpont február 20.




Ebben a cikkben kicsit az ananászról szeretnék nektek írni. Nekem nagyon jó tapasztalataim vannak vele. A legtöbben nem is hinnék, hogy fogyasztó hatása van - pedig így van. Viszont fontos tudni, hogy az ananász diétákat csak kúraszerűen lehet alkalmazni. Tehát havonta, kéthavonta tanácsos egy hét ananász diétát tartani. Mely több kilós fogyást is eredményezhet, amennyiben a kalóriabevitelt is csökkentjük és napi szinten 1 közepes méretű igazi ananászt megeszünk. (értsd ez alatt: nem konzerv) 

Nézzük akkor kicsit részletesen:

Érdemes olyan ananászt választani, amelynek a levelei zöldek, frissek, vaskosak, s az alsók könnyen kihúzhatók.
Már 30 dkg ananász is képes fedezni napi C-vitamin és mangánszükségletedet, emellett rengeteg A-, B- és E-vitamin, kalcium, kálium, vas, magnézium és folsav található benne, így többek között megerősíti immunrendszered, serkenti az anyagcserét, szabályozza a vízháztartást, valamint biztosítja a gyomor egészséges működését.

Amit fontos megemlíteni, az az, hogy nem muszáj nekünk különféle étrendeket tartani, elég, ha a szénhidrátok minőségét, mennyiségét megváltoztatjuk. Értem ez alatt, hogy célszerű teljes kiőrlésű pékárukat fogyasztani, előnyben részesíteni a barnarizst, a graham lisztet az általunk készített ételeknél. Illetve, akár magát az ananászt enni köretként - például léteznek különféle ananász-saláták stb. Ezenkívül érdemes még 100%-os ananászlevet fogyasztani. A különféle gyümölcsjoghurtok helyett (mik szinte mind tele vannak cukorral) készíthetünk magunk is ananászjoghurtot - 1 db natúrjoghurt + 10 dkg ananász + folyékony édesítőszer, ha kell.

Azoknak akik jobban szeretnek konkrét fogyókúrát tartani, azoknak itt egy egyhetes, napi ötszörös étkezést tartalmazó fogyókúra: Ananász hét - Én már megcsináltam - heti 1-1,5 kilót jelentett nekem. Egy jó tanács hozzá: az első napon mivel káposztaleveset kell enni, célszerű ha otthon maradunk....

Sok sikert mindenkinek a fogyáshoz! Remélem tudtam kicsit segíteni...

Elérhetőségeink:






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése