Mit tehetek érted - egy rendhagyó háztartás történései

Kövesd az OriflameMindenkinek blogomat. Iratkozz fel az orimindTV-re
De ne gondold, hogy a szépségápolás csak kívülről történik. Külső-belső harmónia keresgélése az igazi feladat.
Így szó lesz itt mindenről, ami történhet velünk - változzon tapasztalattá az élmény, és megosztani való tudássá.

2013. április 29., hétfő

Smink Klub: A színek


Az Oriana Tanácsadó Központban Smink Klubbot alapítottunk. Szintén 3 hetenként, szerdánként 16.00-18. között tartanánk a találkozókat. A következő időpont most május elseje miatt elmarad, de hogy ne érezzétek úgy hogy kihagyunk valamit, így itt a blogon most további tanácsokat adunk.



A mostani témánk a színek, illetve hogy kinek mi áll jól:

A színekről nem egyszerű beszélni, hisz a szemszínünktől és arcbőrünk árnyalatától függ hogy mi is áll jól nekünk. Ezenkívül pedig fontos az is, hogy melyek a kedvenc színeink, ugyanis ezek nagyban befolyásolnak minket abban, hogy szemfestéket válasszunk magunknak. Egy valamit azonban mindenképpen tudnunk kell: érdemes legalább kétféle árnyalatot választani a sminkünkhöz - hisz az árnyékolással még szebbé illetve kifejezőbbé tehetjük szemünket. Egy ilyen sminkelési módszert láthattok a felső képen is - itt persze már megbolondítva egy kicsit (szemceruza és legalább 3-4 féle árnyalat)

Fontos tudnunk továbbá azt is, hogy nem biztos, hogy az áll jól, amit mi szeretnénk, hogy jól álljon. Értem ez alatt, hogy például egy erőteljes kék nem biztos, hogy tényleg szép mindenkin. Ha bizonytalanok vagyunk a szemfesték kiválasztásában, illetve abban, hogy mi is állhat jól nekünk érdemes tanácsot kérni. Barátnők, testvérek, anyák, kozmetikusok, stb segíthetnek kiválasztani a megfelelő színt.

A szemfestékvásárlásnál célszerű elgondolkodni azon is, hogy mikor szeretnénk használni: Nappali smink vagy bulismink? Erről bővebben majd egy másik blogbejegyzésben lesz szó.


Szemhéjárnyaló duó Összességében a színek melyeket használunk egyéni ízléstől függenek, egy árnyalatot viszont tudok mutatni, ami biztos, hogy mindenkinek jól áll. Ez pedig a beige -  májva színek árnyalatai. A képeken láthatjátok, hogy mire is gondoltam. A felső képen is hasonló árnyalatokkal van kifestve a hölgy szeme. Az oriflame márkának ajánlok egy szemhéjárnyalóját, ami szerintem mindenkinek jól áll. (Szemhéjárnyaló duó: 26667)


Ezzel a színnel nem lőhetünk mellé. Kiválóan alkalmazható nappali sminkként egy kis szempilla spirállal - lenyűgöző természetes hatást érhetünk el vele. Aki pedig bulisminkként akarja használni, annak azt tanácsolnám, hogy egy szemceruzával és egy kis csillámmal egészítse ki - és úgy már tökéletes lesz annak is.

Remélem tudtam kicsit segíteni. Folytatásban, majd a bulismink és nappali smink közötti különbségről lesz szó...  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése