Mit tehetek érted - egy rendhagyó háztartás történései

Kövesd az OriflameMindenkinek blogomat. Iratkozz fel az orimindTV-re
De ne gondold, hogy a szépségápolás csak kívülről történik. Külső-belső harmónia keresgélése az igazi feladat.
Így szó lesz itt mindenről, ami történhet velünk - változzon tapasztalattá az élmény, és megosztani való tudássá.

2014. október 13., hétfő

Wellness by Oriflame - Növényi alapú, nyugtató hatású instant italpor

történelem során a világ minden táján használtak az emberek növényi főzeteket gyógyítási vagy egészségmegőrző céllal. Az elmúlt néhány év során, tudományos kutatások is igazolták ezeknek a növényeknek az egészségre gyakorolt hatását. A régi hagyományokra és a modern kutatásokra alapozva fejlesztette ki az Oriflame csapata a növényi alapú, instant italport, amely az összetevők egyedi kombinációjának köszönhetően segíthet Önnek relaxálni.

A nyugtató instant italpor olyan zamatos gyógynövények egyedi keveréke, amelyeket évszázadok óta használnak a hagyományos orvoslásban és amelyek bizonyított antioxidáns összetevőkkel rendelkeznek.

Főbb összetevők és néhány tulajdonságuk:
  • Kamilla – számos hagyományban világszerte szorongásoldóként és gyenge nyugtatóként használják. Köztudott gyulladáscsökkentő hatása is.
  • Kardamom – délkelet Ázsiában termesztett fűszernövény. Számos jótékony hatással bír: javítja az emésztést, gyomorerősítő, felfúvódás ellen is hatékony, köhögéscsillapító és tonizáló szer, fejfájás ellen is jó.
  • Rooibos tea (Aspalathus linearis) – vörös fokföldirekettye afrikai cserje. Sokan valódi elixírként tekintenek a belőle készült, koffeinmentes italra, ezért széles körben elterjedt fogyasztása. Rendkívül gazdag ásványi anyagokban (kalcium, mangán, fluor, cink, magnézium, réz), antioxidáns tulajdonságánál fogva lassítja az élettani öregedést. 
  • Fahéj – számos jótékony tulajdonsága közül, a kutatók számára a legizgalmasabb az, hogy a fahéj fogyasztásával a vércukorszint ingadozása csökken, vagyis a cukorszint kiegyensúlyozottabbá válik. Emellett a fahéj hathatós segítség lehet hányingerre vagy egyéb gyomorpanaszra. Emésztést segítő jellege miatt a fahéj hasznos fűszer a fogyókúrázók számára is.
  • Inulin – növényi étkezési rost, melyet a zöldségek és a gyümölcsök fruktooligoszacharid része tartalmaz. Összetett szénhidrátvegyület, a prebiotikumok egy fajtája, ami annyit jelent, hogy növeli az élő kultúra aktivitását és segít megelőzni a kártékony baktériumok elszaporodását az emésztő rendszerben. Természetes cukorpótló, nem növeli a vércukorszintet és lebontásához nem szükséges inzulin.
  • A fentieken kívül a nyugtató hatású instant italpor gyömbért, illetve fekete borsot tartalmaz. Az első jól ismert, hagyományos emésztésjavító, míg az utóbbinak köszönhetően az italpor kellemes, melegítő hatást nyújt.
A fent felsorolt összetevők kombinációjának köszönhetően a Növényi alapú, nyugtató hatású, instant italpor fogyasztását vacsora után az esti órákban ajánljuk. 

Növényi alapú, nyugtató hatású, instant italpor, Kód: 250326499 Ft, 120 g - körülbellül 40 adag (162Ft/adag) 

A kedvezményekről személyesen tájékoztatunk.

Lehetséges 23 % kedvezmény az akciós katalógus árból és ajándékok elérése is.
Rendelésedet leadhatod:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése