Mit tehetek érted - egy rendhagyó háztartás történései

Kövesd az OriflameMindenkinek blogomat. Iratkozz fel az orimindTV-re
De ne gondold, hogy a szépségápolás csak kívülről történik. Külső-belső harmónia keresgélése az igazi feladat.
Így szó lesz itt mindenről, ami történhet velünk - változzon tapasztalattá az élmény, és megosztani való tudássá.

2016. február 3., szerda

Arcápolás fontossága


A tél beköszöntével a bőrünk kiszáradhat, ügyelnünk kell arra,hogy a bőrápolási szokásainkat az időjárásnak megfelelően alakítsuk. Legfontosabb a hideg időszakban a hidratálás és a megfelelő hidratáló kiválasztása.
Bőrünk szerkezete és működése révén védi a szervezetünket a környezet különböző károsító behatásaival szemben. Nagyon fontos bőrünk  épségének megőrzése minden életkorban.
Bőrünk állapotát
 sok minden meghatározza: egyrészt az életmódunk, a stressz, a dohányzás, a napsugárzásidőjárási tényezők, a levegő szennyezettsége, bőrápolási szokásaink, örökletes tényezők.  





Minden életkorban mások az igényei a bőrünknek. Például 20-30 éves kor környékén a bőrnek legfőképpen hidratálásra van szüksége. Fontos a hidratáló nappali krémek használata. Az UV-A fény évek alatt a bőr öregedését, foltosodását, ráncosodását okozza.

Nagyon jó minőségű és remek áron elérhető most Oriflame Love Nature arckrémOptimals hidratáló nappali krém.

Amennyiben életkorunknak megfelelően figyelünk bőrünkre, helyesen ápoljuk, óvjuk a külső behatásoktól, nagyon sokáig megőrizhetjük bőrünk szépségét.

Ha nagyon száraz az arcbőrünk akkor fontos,hogy olaj alapú hidratálót válasszunk,amely egy láthatatlan védőréteget képez az arcunkra,így megóvja a kiszáradástól. Ha van rá mód,akkor válasszunk természetes olajokból (például mandula,kankalin,avokádó stb. ) mert ezek nem tömítik el a pórusainkat,ezáltal lélegzik a bőrünk is. 

Tipp: Online bőrápolási útmutató (Oriflame)



Forrás

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése