Mit tehetek érted - egy rendhagyó háztartás történései

Kövesd az OriflameMindenkinek blogomat. Iratkozz fel az orimindTV-re
De ne gondold, hogy a szépségápolás csak kívülről történik. Külső-belső harmónia keresgélése az igazi feladat.
Így szó lesz itt mindenről, ami történhet velünk - változzon tapasztalattá az élmény, és megosztani való tudássá.

2016. április 17., vasárnap

6 KREATÍV ÉS DIVATOS MANIKŰR TREND

 



Idén a díszített manikűr rendkívül népszerű. Ideális módja annak, hogy Ön körmein keresztül is kifejezhesse egyéniségét. Íme, 6 divatos opció a legnépszerűbbek közül.

Különleges textúra
A körömlakkok divatja ma már jóval túlmutat a színeken. Az számít divatosnak, ha van textúrájuk, azaz nem sima felületet hoznak létre. Ezek a lakkok sűrűk és szemcsések, így csupán két rétegben kell őket felvinni. Viseljen hozzá semleges gyűrűket és karkötőket, hogy kiemelje a körmeit.

Matt hatás
A fényes körmök üdítő alternatívájaként jó ötlet a matt lakkozás. Ez a trend remekül kiegészíti a feltűnő, önkifejező ékszerek divatját. Egy matt fedőréteg (mint például a The ONE matt fedőlak) az eredetileg fényes lakkhatást is mattá varázsolja és csillogásmentes, bársonyos hatást biztosít.
Fordított francia manikűr
Ki mondta, hogy a francia manikűr csak a körömvégekre korlátozódhat? Fordítsa meg a dolgot és fesse be a körömágynál található félholdat. Használjon bézs és fehér helyett kontrasztos árnyalatokat, például párosítsa a vöröset feketével vagy a lilát rózsaszínnel.

Metál árnyalatok
Tökéletes az esti programhoz, hiszen a metál színű körmökkel kitűnhet a tömegből. Idén a króm, az ezüst és az arany árnyalatok a legtrendibbek.

Testszínű és fehér
Ha semleges, mégis sikkes körmöket szeretnénk, válasszunk testszínű, kávészínű vagy fehér árnyalatokat, hiszen a minimalista letisztultság továbbra is az egyik legnépszerűbb trend a divatvilágban. Akár matt, akár fényes a manikűr, akkor a legszebb, ha a körömágyak tökéletesen ápoltak, hiszen a világos árnyalatok nem rejtik el a hibákat.

Ombre
Az ombre stílus virágkorát éli a szépségápolásban. Változatos színekkel alkalmazható, mi különösen kedveljük a cukorkaszíneket és a pasztell árnyalatokat. Kövesse lépésről lépésre útmutatónkat  és próbálja ki az ombre lakkozást!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése