Mit tehetek érted - egy rendhagyó háztartás történései

Kövesd az OriflameMindenkinek blogomat. Iratkozz fel az orimindTV-re
De ne gondold, hogy a szépségápolás csak kívülről történik. Külső-belső harmónia keresgélése az igazi feladat.
Így szó lesz itt mindenről, ami történhet velünk - változzon tapasztalattá az élmény, és megosztani való tudássá.

2016. április 20., szerda

DIVATOS FÉRFIAK, FÉRFIAS FRIZURÁK


A Google szerint tavaly több férfi érdeklődött a hajviseletek iránt, mint nő. A modern kor embere számára kulcsfontosságú a tökéletes frizura, ezért segítsen Ön is párjának megtalálni a hozzá illőt!


A KLASSZIKUS
A klasszikus férfi frizurát már évtizedek óta hordják. Jellegzetessége, hogy a fej hátsó és oldalsó részén rövid, a fejtetőn viszont hosszabbra van vágva a haj. Hosszabbítja az arcot, így szinte minden életkorban, minden fejformához jól áll. Ha esetleg az Ön párjának nagyon vékony szálú a haja, akkor válasszon más frizurát, ami kevesebb tartást igényel. Ezt a középhosszúságú hajviseletet érdemes egy könnyű, nem ragacsos hatású termékkel formázni, mint például a HairX Supreme Hold Hajlakk for hold that’s non-sticky.

 
AZ OLDALRA FÉSÜLT
Az oldalra fésült hajviselet a klasszikus férfi frizura egy határozottabb formája. A haj oldalt elválasztásra kerül és rendezett, egységes hatásúra formázzák. Gondozása nem igényel sok időt. Az év legstílusosabb hajviseletének tartják (a Google szerint már 50%-os az érdeklődés a keresésekben), így az igazán divatos férfiak számára ajánlott frizura. Egy plusz előnye, hogy a kezdődő kopaszodást remekül elrejti.

 
GÖNDÖR HAJ
A göndör és afro hajviseletek igazi kihívást jelentenek, akinek természetesen ilyen a haja, ezt jól tudja. A dús, hullámos frizurát viselőknek nap mint nap gondoskodniuk kell a haj ápoltságáról - szükség lesz egy ritka fogú fésűre, egy jó minőségű hajbalzsamra (Nature Secrets, bodzavirággal és almával) és a hajszárításhoz hővédelemre (HairX hajápoló spray hővédelemmel). 
 

A FÉRFI KONTY
2015-ben igazi sláger volt ez a hajviselet, mely gyorsan elveszítette a népszerűségét. Ez a frizura az igazán dús hajú férfiaknak áll jól, és a legjobb, ha szakállat is visel hozzá. Viselhető a teljes haj összefogásával, vagy kétoldalt felnyírt formában. A kontyhoz elengedhetetlen a megfelelő hosszúságú haj, így aki ilyet szeretne, készüljön fel az átmeneti állapotra, amikor a középhosszú hajat kell viselhető formába hozni!
  A BOROTVÁLT FEJ
A borotvált fej azoknak áll jól, akiknek szép a fejformájuk. Ezt a stílust általában a magabiztos, férfias típusok kedvelik, és jó megoldást jelent kopaszodás esetén is. A HOSSZÚ HAJ
A hosszú haj általában feltűnést kelt. Felerősíti a finom vonásokat, így ha az Ön párja babaarcú, akkor inkább más frizurát válasszon. Társasági eseményekre érdemes zselével vagy wax-szal formázni, és persze a mindennapi ápolásra is oda kell figyelni! Ne felejtsük: a "laza" nem ápolatlant jelent!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése