Mit tehetek érted - egy rendhagyó háztartás történései

Kövesd az OriflameMindenkinek blogomat. Iratkozz fel az orimindTV-re
De ne gondold, hogy a szépségápolás csak kívülről történik. Külső-belső harmónia keresgélése az igazi feladat.
Így szó lesz itt mindenről, ami történhet velünk - változzon tapasztalattá az élmény, és megosztani való tudássá.

2016. április 20., szerda

5 HAJ ÉS SMINK TREND NEW YORK UTCÁIRÓL

Az utcákon ellesett stílustrendek szinte egyenrangúak a kifutókon látott irányzatokkal. Így a New York-i divathetek alatt nemcsak a divatbemutatókat, de a városban látható haj és smink trendeket is érdemes figyelni. Íme, az 5 kedvencünk.

Rendetlen konty
A rendetlen hatást keltő konty már nemcsak a tornaórákon, de az utcán is hódít. Nicky Hiltont és Elena Perminova-t is láthatjuk ilyen hajviselettel, két műsoruk között. Bármilyen alkalomra hordható, praktikus viselet nyáron, ha szeretnénk a nyakunkat szabadon hagyni.
 
Fonatok
Igen, ez a hajviselet újra az egyik legnagyobb divat. (Valentino-nál is láthatjuk már egy ideje ismét). Könnyű kezelni, és visszahozza a 90-es évek hangulatát, melyet annyira szerettünk!
Beyonce, Kendall Jenner és Cara Delevingne is előszeretettel alkalmazza az apró fonatokat.


Hódító pink ajkak
A fukszia szín a legtöbb bőrtónushoz jól áll. Kiemeli az arc ragyogását és fehérebbnek mutatja a fogakat is. Az utcai divatnál előszeretettel alkalmazzák ezt a bátor, mégis nőies árnyalatot, általában matt hatású rúzs formájában, melyet leginkább fekete szemceruzával kiemelt szemek és drámai pillák kísérnek.

Kócos hatás 
Itt az igazán könnyen elkészíthető frizura, a hölgyek örömére! Több szezonnyi szigorúan fésült hajviselet után most lazább a divat, mintha csak most keltünk volna ki az ágyból. A haj olyan hatást kelt, mintha szabad levegőn száradt volna meg (függetlenül attól, hogy így történt-e). És ha egy kis pluszra lenne szükség, a száraz sampon segít tökéletessé varázsolni a frizurát.

Sötét ajkak
Nem kedveli a világos rúzsokat? Akkor szerencséje van, mert most éppen az ellenkezője került előtérbe. Könnyen feldobhatja vele a külsejét, mint például Jordan Dunne, aki csodás matt burgundi ajkakkal sétál New York utcáin.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése