Mit tehetek érted - egy rendhagyó háztartás történései

Kövesd az OriflameMindenkinek blogomat. Iratkozz fel az orimindTV-re
De ne gondold, hogy a szépségápolás csak kívülről történik. Külső-belső harmónia keresgélése az igazi feladat.
Így szó lesz itt mindenről, ami történhet velünk - változzon tapasztalattá az élmény, és megosztani való tudássá.

2014. január 30., csütörtök

Belső harmónia - avagy egy kis kultúra: Hajmeresztők


Ugye ön is érezte már úgy, hogy szívesen megváltoztatta volna egy történet befejezését? Filmeket nézünk, könyvet olvasunk, színházba járunk és olyan kevés önállóságot kapunk! Most itt a lehetőség! Paul Pörtner bűnügyi társasjátékra hívja önöket. A Hajmeresztő című krimiben beleszólhatnak a nyomozásba. Az önök segítségére lesz Rosetti felügyelő, aki minden tudásával igyekszik Isabel Czerny rejtélyes gyilkosának nyomára bukkanni.

A helyszín egy fodrászszalon. Az áldozat egy zongoraművésznő.
A gyanúsított? Szinte mindenki.
És, hogy ki a gyilkos? Azt csakis ön tudhatja.

Karácsonyra kaptuk a Hajmeresztő krimi-komédiára a jegyet párommal. (akiről tudni kell, hogy nem egy színházba járós típus - és csak a "vígjátékokra" lehet elvinni) Akik látták ezt a darabot, - az ismeretségi körömben - mind azt mondták: nagyon jó volt. Így vártam már nagyon, hogy megnézhessük mi is. Azt kell, hogy mondjam nem véletlen, hogy még mindig műsoron van, pedig már vagy 2-3 éve játsszák a győri Kisfaludy teremben. Mindegyikünknek nagyon tetszett!
Mikor beléptünk a nézőtérre a színészek már a "színpadon" voltak, miközben megtelt az összes szék, addig egy fodrászszalon mindennapjaiba láthattunk betekintést... Aztán elkezdődött az előadás... Egy pillanatra sem unatkoztam, teljesen magával ragadtak az események. Főleg Járai Máté alakítását emelném ki, aki egyszerűen fantasztikus volt a szereplében. Na de azért, a többiek is jók voltak ám :)
Maga a cselekmény fordulatos, és csak ajánlani tudom, hogy mindenki figyeljen jól oda mindenre, hisz mindennek jelentősége lehet. Ugyanis egyszer csak: mi nézők is bekapcsolódunk a történésekbe. (Na nem kell félni, csak az vesz részt benne aktívan, aki szeretne...) Na de a végső szavazásban jobb nem tartózkodni, elvégre minden szavazat számít... hisz akkor, ki is a gyilkos? 
Röviden csak ennyit mondanék: Nézd meg Te is! De komolyan! Nagyon jó volt  - kíváncsi lennék más nézőkkel, hogy alakulna...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése