Mit tehetek érted - egy rendhagyó háztartás történései

Kövesd az OriflameMindenkinek blogomat. Iratkozz fel az orimindTV-re
De ne gondold, hogy a szépségápolás csak kívülről történik. Külső-belső harmónia keresgélése az igazi feladat.
Így szó lesz itt mindenről, ami történhet velünk - változzon tapasztalattá az élmény, és megosztani való tudássá.

2016. július 5., kedd

FORRÓ NYÁRI TRENDEK ÉS A HOZZÁJUK ILLŐ ILLATOK






SZÖVEG: FOTÓ: GETTY IMAGES
Itt az ideje egy nyári gardrób-frissítésnek! Segítségképpen megmutatjuk a 4 legnagyobb nyári trendet és ajánlunk hozzájuk igazán passzoló parfümöt is! Így nemcsak a megjelenése, de az illata is fantasztikus lesz!



FODROK
Ha szereti a "fiestákat", akkor az idén nyáron hódító spanyol trendet is imádni fogja. Vállat szabadon hagyó blúzok, selymes vörös anyagok fekete díszítéssel, és fodrok minden mennyiségben. Hasonlóan szenvedélyes, csábító virágillatú parfümöt ajánlunk hozzá. A vörös jázmin vagy a gyömbérvirág tökéletes választás!
Tipp: My RedSo Fever




LÁGY ROMANTIKALányosan nőies típusok kedvenc trendje. Akiknek a strandszezon könnyű, hosszú fazonú nyári ruhákat jelent, hullámos hajjal és napcsókolta bőrrel. Most a romantika híveinek kedvez a divat is. Idén nyáron minden a virágmintákról, a csipkéről, a lebegő ruhákról és a pasztell és fehér színekről szól. A romantikus stílushoz egy gyengéden finom, virágos illat illik - mint például az orgona, a narancsvirág, a fehér rózsa vagy a frézia.



KOCKÁK ÉS CSÍKOK

A csíkok és a mintás szövetek idén újra előkerülnek. Ez a stílus egyszerű, mégis mindig elegáns hatású. A hozzá passzoló illat pedig könnyű és simulékony, mint a fehér királyliliom vagy a gyöngyvirág, melyek remekül kiegészítik a könnyed, kifinomult megjelenést.



TRENDTEREMTŐ
Manapság a legvagányabbak az alsóneműt hordják felsőruházatként. A hálóing fazonú ruhák a legnépszerűbb darabok közé tartoznak. Ez az irányzat magabiztosságot igényel, határozott kisugárzást. A trendhez illő parfüm is hasonlóan lázadó és szenvedélyes, különleges illatjegyekkel, mint a fehér csokoládé, a dohány vagy a vanília.
SZÖVEG: FOTÓ: GETTY IMAGES

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése