Mit tehetek érted - egy rendhagyó háztartás történései

Kövesd az OriflameMindenkinek blogomat. Iratkozz fel az orimindTV-re
De ne gondold, hogy a szépségápolás csak kívülről történik. Külső-belső harmónia keresgélése az igazi feladat.
Így szó lesz itt mindenről, ami történhet velünk - változzon tapasztalattá az élmény, és megosztani való tudássá.

2018. május 22., kedd

CSODÁS MEGJELENÉS (SZINTE) SMINK NÉLKÜL


Én szeretem és használom az Oriflamet
+36703128088, orianagyor@gmail.com
Ha érdekel az Oriflame vagy a termékek, 


Imádjuk a sminket és a benne rejlő lehetőségeket, hogy kifejezhetjük vele hangulatunkat, személyiségünket. De vannak napok, amikor egyszerűen a természetes szépségünket szeretnénk megmutatni. És bár egy kis korrektor sokmindenre alkalmas, vannak más lehetőségek is, melyekkel tökéletesíthetjük a smink nélküli megjelenésünket. Íme, az 5 kedvencünk!

1. AZ ARCBŐR ELŐKÉSZÍTÉSE
Tudjuk, hogy a radírozás előhozza a bőr természetes szépségét, ragyogását. A még jobb hatásért használjon a radírozáshoz arctisztító szivacsot és gyengéden dolgozzon a bőrön, körkörös mozdulatokkal, hogy serkentse a vérkeringést (a nyakát se hagyja ki!). Hideg vízzel öblítse le, és amíg még nedves a bőr, vigyen fel néhány csepp arcolajat, és paskolja be a bőrbe, amíg az teljesen megszárad. Ezzel bezárja a bőrbe a nedvességtartalmat és máris szebben fog ragyogni. Használjon szérumot, ami tovább fokozza a hatást, és energizáló szemkörnyékápló krémet. A tökéletes eredmény érdekében a hidratáló krémhez adjon egy kis sminkalapot és néhány csepp alapozót, hogy hibátlan legyen az arcbőre.2. JÁTÉK A FÉNNYEL
A ragyogó bőr az egyik legnagyobb divat és ez valószínűleg így is marad. De mint mindent, ezt is túlzásba lehet vinni, és túlságosan fényessé válhat az arc. Egy kis világos szín néhány szokatlan helyen elegendő a kívánt hatáshoz. Az alapozás után vigyen fel fényvisszaverő részecskéket tartalmazó korrektort az arccsontokra, a homlok közepére, az orrnyeregre, az állra és az ajkak fölötti Cupidó-ívre. Ezután rejtse el a szem alatti sötét karikákat, ha vannak. Vigyen fel rájuk korrektort majd az előbbi fényvisszaverő termékből egy keveset a legsötétebb területekre, majd végül egy egészen keveset egy világos, fényes szemhéjpúderből (igen, szemhéjpúderből!). Ez ugyanis még jobban visszaveri a fényt, így hatékonyan elrejti a szem alatti sötét karikákat. Az arc legmagasabb pontjaira szintén kerülhet egy kis fény.

3. RAGYOGÓ SZEMEK
Kerüljenek a szemek a figyelem középpontjába! Kétféleképpen is megoldható: az egyik egy diszkrét változat, ami csak egy kis plusz ragyogást ad, a másik sötétebb, ami határozottabb megjelenést eredményez. Nagyon egyszerű a módszer: egy kis fény itt is segít! Használhat például balzsamot, mint az Univerzális Balzsam, ezt a szemhéjon végigsimítva enyhén fénylő hatást érhet el, vagy választhat egy világos árnyalatú krémes szemhéjárnyalót is. Ha visszafogottabb megjelenést szeretne, válasszon nude árnyalatú szemhéjpúdert és emelje ki a belső szemzugot fehér szemkontúrceruza és egy leheletnyi fényes szemhéjárnyaló segítségével. Intenzívebb hatásért válasszon sötétebb színt, mint például szürkét, az egész szemhéjon. Ha határozottabb, de mégis természetes megjelenést szeretne, vigyen fel barna szemkontúrt a felső és alsó pillavonalra. Bármelyik stílust választja is, megfelelően formázza és emelje ki szemöldökét is. Az ápolt szemöldök csodákra képes, ha az arc keretezéséről, kiemeléséről van szó.4. EGY KIS SZÍN
Ismeri azt az állapotot, amikor a reggel felvitt rúzs már elhalványult, és éppen csak egy kis halvány szín maradt az ajkain? Most éppen erre fogunk törekedni! Bár a vörös ajkak örök kedvenceink, egy enyhe színezés remekül kiemeli a bőrtónust és extra ragyogást ad az arcnak. Olyan árnyalatot válasszon, ami jól illik bőrtónusához: világos bőr esetén a narancs vagy barack jó választás, kicsit sötétebb bőrhöz az áfonya és mályva illik, a keol bőrűek pedig hűvösebb árnyalatokat válasszanak, mint a barna vagy a szürkésbarna. Először vigyen fel egy keveset az alsó ajak közepére. Innen ossza el az ajkak teljes szélességében, ujjait vagy egy fültisztító pálcikát használva. Végül egy színtelen ajakfénnyel tegye tökéletessé a hatást.

5. PIROSÍTÓ
Ez az, ami minden sminket szebbé tesz: az arcpirosító! Élettel tölti meg a bőrt és ragyogóvá teszi a természetes szépséget. Akár a krémes változatot kedveli, akár a púderes állagot, olyan árnyalatot válasszon, amely az arc természetes pírjához illik és kiemeli bőrtónusát. A tökéletes szín megtalálásához az ajkak természetes színét érdemes alapul venni. Általában a rózsaszín a világosabb bőrűeknek áll jól, a barackos árnyalatok a kicsit sötétebb bőrhöz, a barnább rózsaszínek pedig a kreol bőrhöz illenek. Oda vigye fel a pirosítót, ahol a napsütés éri a bőrét: az arccsontra, a homlokra, az állra és az orrnyeregre. Ha diszkrétebb megjelenést szeretne, ne használjon fényes vagy csillogó terméket. Az extra hatáshoz pedig válasszon erősebb árnyalatot, mint például a narancs és vigyen fel highlightert az arccsontokra.

Forrás

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése