Mit tehetek érted - egy rendhagyó háztartás történései

Kövesd az OriflameMindenkinek blogomat. Iratkozz fel az orimindTV-re
De ne gondold, hogy a szépségápolás csak kívülről történik. Külső-belső harmónia keresgélése az igazi feladat.
Így szó lesz itt mindenről, ami történhet velünk - változzon tapasztalattá az élmény, és megosztani való tudássá.

2019. április 10., szerda

Oriflame 3 mód, ahogy a Love Nature segít óceánjainknakÉn szeretem és használom az Oriflamet
+36703128088, orianagyor@gmail.com
Ha érdekel az Oriflame vagy a termékek, 

A fenntarthatóság mindig is fontos volt számunkra. Inspirációt meríteni a természetből és tisztelni a környezetünket, ezeknek kulcsszerepe van filozófiánkban. Megkérdeztük tehát Fenntarthatósági tanácsadónkat, Dr Natasha Williams O’Hanlon-t, hogy beszéljen nekünk arról a három dologról, mely a Love Nature termékcsaládot még környezetbarátabbá teszi és segít az óceánjainknak.

1. BIOLÓGIAILAG LEBOMLIK 
Új Love Nature termékcsaládunkkal a természet, különösen a víz iránti tiszteletünket mutatjuk meg azáltal, hogy csökkentjük a tisztálkodási termékeink természetre gyakorolt hatását. Az első fejlesztés, amit végrehajtottunk, hogy az összes új Love Nature tisztálkodási szer formuláját biológiailag lebomlóvá tettük. Ez azt jelenti, hogy természetesen lebomlik és semmilyen negatív hatása nincs vizeinkre.

2. TERMÉSZETES RADÍROZÓ HATÁSÚ SZEMCSÉK 
Csak természetes radírozó hatású szemcséket használtunk az új Love Natura radírozó termékekben, mint a szilíciumdioxid, eper mag és mandula héj. Ezek vagy ásványi alapúak és visszatérnek oda, honnan jöttek, vagy növényi alapúak és természetesen bomlanak le.


3. SZILIKON-MENTES 
A szilikon lágyságot ad a hajnak, de mivel szintetikus, ezért nehezen bomlik le a természetben. Továbbá a szilikon idővel egyre koncentráltabbá válik, potenciálisan az emberi táplálékláncban köt ki. Ezért döntöttünk úgy, hogy az összes Love Nature hajápoló terméket szilikon-mentessé tesszük.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése