Mit tehetek érted - egy rendhagyó háztartás történései

Kövesd az OriflameMindenkinek blogomat. Iratkozz fel az orimindTV-re
De ne gondold, hogy a szépségápolás csak kívülről történik. Külső-belső harmónia keresgélése az igazi feladat.
Így szó lesz itt mindenről, ami történhet velünk - változzon tapasztalattá az élmény, és megosztani való tudássá.

2014. szeptember 17., szerda

Wellness by Oriflame - Növényi alapú, revitalizáló hatású instant italpor

A történelem során a világ minden táján használtak az emberek növényi főzeteket gyógyítási vagy egészségmegőrző céllal. Az elmúlt néhány év során, tudományos kutatások is igazolták ezeknek a növényeknek az egészségre gyakorolt hatását. A régi hagyományokra és a modern kutatásokra alapozva fejlesztette ki az Oriflame csapata a növényi alapú, instant italport, amely az összetevők egyedi kombinációjának köszönhetően segíthet Önnek több energiához jutni.

A Revitalizáló italpor egy sor olyan összetevőt tartalmaz, amelyek a legősibb gyógyító hagyományokban a fizikai és mentális erő növelését szolgálták. 

Főbb összetevők és néhány tulajdonságuk:

  • Szerecsendió – Mérsékli a savtúltengést, javítja az emésztést. Hagyományos kellemetlen szájszag elűző, az eugenol nevű illatos anyagnak köszönhetően. Az eugenol gyulladáscsökkentő és antibakteriális hatással bír. Ezen kívül, illata elnyomja a kellemetlen szagokat, pl. fokhagymáét. 
  • Narancs – Mérsékli a savtúltengést, javítja az emésztést. Különböző terápiás eljárások során frissítő, élénkítő tulajdonságai miatt használják.
  • Ginzeng gyökér (Panax Ginseng) – a tradicionális kínai orvoslás által gyakran használt növény. Több kutatás is igazolta revitalizáló hatását, mely a kognitív (mentális) funkciók javításán keresztül mutatkozik meg. Ezen kívül, tanulmányok kimutatták, hogy a ginzeng csökkentheti a magas vércukorszintet. 
  • Guarana – Dél Amerikában, az Amazonas területén honos növény. Koffeintartalmának köszönhetően javítja a testi és szellemi teljesítőképességet.
  • Fekete tea – világszerte ismert és élénkítő italként milliók fogyasztják. A tea polifenol tartalma, mint azt a legújabb kutatások kimutatták, segíthet olyan szív- és érrendszeri betegségek megelőzésében, mint a stroke. 
  • Inulin – növényi étkezési rost, melyet a zöldségek és a gyümölcsök fruktooligoszacharid része tartalmaz. Összetett szénhidrátvegyület, a prebiotikumok egy fajtája, ami annyit jelent, hogy növeli az élő kultúra aktivitását és segít megelőzni a kártékony baktériumok elszaporodását az emésztő rendszerben. Természetes cukorpótló, nem növeli a vércukorszintet és lebontásához nem szükséges inzulin.

A Revitalizáló hatású instant italpor fogyasztását ebéd után javasoljuk, amikor gyakran ránk tör az álmosság. Egy adagban csupán 27 mg koffein van, mégis hatékonyan veszi fel a harcot a fáradtság ellen, köszönhetően az összetevők együttes hatásának. Egy átlagos csésze kávé 70-180 mg koffeint tartalmaz.

Növényi alapú, revitalizáló hatású, instant italpor, Kód: 24695, 6499 Ft, 120 g - körülbellül 40 adag (162Ft/adag) 

A kedvezményekről személyesen tájékoztatunk.

Lehetséges 23 % kedvezmény az akciós katalógus árból és ajándékok elérése is.
Rendelésedet leadhatod:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése