Mit tehetek érted - egy rendhagyó háztartás történései

Kövesd az OriflameMindenkinek blogomat. Iratkozz fel az orimindTV-re
De ne gondold, hogy a szépségápolás csak kívülről történik. Külső-belső harmónia keresgélése az igazi feladat.
Így szó lesz itt mindenről, ami történhet velünk - változzon tapasztalattá az élmény, és megosztani való tudássá.

2016. április 26., kedd

KEDVENC SZEMPILLASPIRÁLJAINK



Nem mindenkinek válik be ugyanaz a termék minden esetben. Ez különösen igaz a szempillapirálokra: ami a barátnőjének vagy kolleganőjének bevált, nem biztos, hogy Önnek is megfelelő lesz. Szerkesztőink most segítenek megtalálni a tökéletes szempillaspirált!

1. Érzékeny szemre
Sokféle szempillaspirál kapható, de ha érzékeny a szeme, esetleg kontaktlencsét használ, akkor tudja, milyen nehéz megtalálni a tökéletes darabot. Sok típus irritálhatja a sezmet, ezért olyat keressen, ami kiegyensúlyozott pH-értékű és hipoallergén, így kényelmetlenség nélkül lehet hosszú, dús szempillája. 
2. Vízálló
Imád úszni? Vagy inkább futni? Esetleg síelni? Ha sportos alkat, akkor fontos, hogy ellenálló, tartós szempillaspirált használjon, ami ellenáll a víznek, párának, szennyeződéseknek, és minden másnak, ami az életvitelével jár. A vízálló technológiának köszönhetően már nem kell lemondani a sminkről egészen extrém körülmények között sem.

3. Dús és erős pillák
Sokak számára jelentenek problémát a gyenge, törékeny szempillák, melyek könnyebben is hullanak ki. Ebben az esetben válasszon dúsító spirált, mely tartást és teltséget ad a szálaknak, anélkül, hogy csomósodna. Emellett érdemes tápanyagokkal is ellátni a szempillát, ezért olyan, vitamindús terméket válasszon, mely csökkenti a szálak kihullásának mértékét.

  

 4. Tágra nyílt szemek
Ha kicsi, mélyen ülő szemei vannak, hosszabbító szempillaspirált válasszon, mely segít tág, nagy szemek hatását kelteni. Kedvencünk a The ONE tág szemek szempillaspirál, melynek pillák ívét követő applikátora megemel és ível, a szempillák tövétől egészen a végekig.

5. Szétválasztás
Néha nehéz feladatnak bizonyul, hogy hosszú, dús és ívelt szempillákat sminkeljünk anélkül, hogy csomósodna. Ha Önnek is van ezzel gondja, válasszon pilla-szétválasztó kefével ellátott terméket, mely egyenletes felvitelt és egészen könnyű viseletet biztosít.
6. Színek
Néha vágyat érez az ember, hogy kipróbáljon valami újat a megszokott fekete szempillaspirál helyett. Például a természetes hatású sminkhez kiváló egy barnás árnyalat, mely észrevétlen marad. Ha pedig feldobnánk a sminket, érdemes kipróbálni a kék színt, mely ragyogóvá és éberré varázsolja a tekintetet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése