Mit tehetek érted - egy rendhagyó háztartás történései

Kövesd az OriflameMindenkinek blogomat. Iratkozz fel az orimindTV-re
De ne gondold, hogy a szépségápolás csak kívülről történik. Külső-belső harmónia keresgélése az igazi feladat.
Így szó lesz itt mindenről, ami történhet velünk - változzon tapasztalattá az élmény, és megosztani való tudássá.

2016. április 17., vasárnap

MIÉRT FONTOS A NAPI ARCÁPOLÁSI RUTIN?





Skin Care routine
Az Oriflame bőrápolási szakértője, Melina Galeadi szerint naponta mindössze kétszer két percre van szükség ahhoz, hogy bőrünk állapota jelentősen javuljon. Ha vannak is kétségei ennek előnyeiről, Melinával folytatott interjúnk ezeket biztosan el fogja oszlatni!

Miért fontos, hogy kövessük az arcápolási rutint?
A különböző arcápolási termékek különböző problémákat céloznak. Ha egy megfelelő rutint követünk, akkor biztosíthatjuk a bőr számára mindazt, amire szüksége van: tisztítást, hidratálást és táplálást.

Milyen termékeket tartalmaz egy arcápolási szett?
Ahhoz, hogy a bőrt megfelelő ápolásban részesítsük, az alábbi lépéseket javasoljuk: tisztítás, tonizálás, szemkörnyékápoló krém, szérum, nappali vagy éjszakai krém. A szettek ennek megfelelően tartalmazzák a szükséges termékeket.
Mi a különbség az arctisztító és az arctonik között? 
Az alapos tisztítás és tonizálás előkészíti a bőrt arra, hogy könnyen befogadják a következő lépések során felvitt termékek hatóanyagait. Míg az arctisztító eltávolítja a szennyeződéseket, eltünteti a zsírosodást és az elhalt hámsejteket, a tonizálás megszabadítja a bőrt az utolsó sminkmaradványoktól is. A tonik használata emellett segít összehúzni a pórusokat és helyreállítani a bőr pH értékét.
"Ahhoz, hogy a bőrt megfelelő ápolásban részesítsük, az alábbi lépéseket javasoljuk: tisztítás, tonizálás, szemkörnyékápoló krém, szérum, nappali vagy éjszakai krém."
Miért a szemkörnyékápolás a második lépés az arcápolási rutinban? 
A szemkörnyékápoló krémeknek könnyebb a textúrájuk, mint a hidratálóknak. Ha előbb a nappali vagy éjszakai krém kerülne a bőrre, akkor az megakadályozná a szemkörnyékápoló beszívódását, így az nem tudná kifejteni a hatását.

Miért csak a szem alatti területre visszük fel a szemkörnyékápolót, a szemhéjra miért nem? 
Az igazság az, hogy egyszerűen nincs rá szükség. A szemhéj természetes úton előállít annyi nedvességet, amennyi szükséges, így nem kell külön hidratálni. Az öregedés jelei is elsősorban a szem alatti és melletti területeken jelennek meg.
Tehát a termékek alkalmazásának sorrendje is fontos?
Igen. Először tisztítani kell a bőrt, utána lehet felvinni a termékeket. Az általános szabály, hogy minél nehezebb textúrájú a krém, annál később vigyük fel.

A szérumot is minden esetben használni kell?
Igen, hiszen a szérumokban találhatóak a legnagyobb koncentrációban a hatóanyagok, mint például az antioxidánsok és vitaminok. Könnyű textúrájánál fogva gyorsabban és mélyebben szívódik be a bőrbe, mint egy hidratáló krém. 
Miért használjunk külön éjszakai és nappali krémet? 
A bőrünk egy természetes napi ciklust követ. Napközben a külső környezeti hatások ellen védekezik, éjszaka pedig regenerálódik. A bőrápolási termékeknek is e ciklus szerint kell segíteniük ezeket a folyamatokat. A nappali krémekben általában napvédő is található, míg az éjszakai krémek gazdagabb textúrájúak, így hatékonyabban táplálják a bőrt alvás közben.
Minden lépés ugyanolyan fontos? Novage True Perfection
Az arcápolási rutin során használt termékeket úgy fejlesztették, hogy egymás hatását erősítsék. Amikor egy-egy termékcsalád hatékonyságáról van szó, például hogy az Ecollagen 33%-kal csökkenti a ráncokat" vagy hogy az Ultimate Lift 70%-kal javítja a bőr rugalmasságát, akkor mindig olyan klinikai tesztek eredményeire alapozunk, melyek során a tesztalanyok 3 hónapon át a teljes arcápolási rutint elvégezték minden reggel és este.
Milyen gyorsan várhatunk eredményt a napi arcápolási rutin követésével? Minden klinikai tesztünket 12 héten át folytattuk, így a termékcsaládok ígérete is ezt tükrözi. Amikor azt állítjuk, hogy a True Perfection "95%-kal ragyogóbbá teszi a bőrt", akkor ezt úgy értjük, hogy a napi arcápolási rutin 12 héten át tartó követése után számíthatunk erre az eredményre. Természetesen nem vagyunk egyformák, a gének és az életstílusunk is befolyásolhatja a termékek hatását, például ha többet vagyunk a napon, szigorú diétát követünk vagy az átlagosnál nagyobb szennyeződésnek vagyunk kitéve.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése