Mit tehetek érted - egy rendhagyó háztartás történései

Kövesd az OriflameMindenkinek blogomat. Iratkozz fel az orimindTV-re
De ne gondold, hogy a szépségápolás csak kívülről történik. Külső-belső harmónia keresgélése az igazi feladat.
Így szó lesz itt mindenről, ami történhet velünk - változzon tapasztalattá az élmény, és megosztani való tudássá.

2016. április 19., kedd

SZEMÖLDÖK MINDEN ARCFORMÁHOZ



A szemöldök alapjaiban meghatározza megjelenésünket. A vastagsága, az íve, a színe egy pillanat alatt meg tudja változtatni a külsőnket. De nem mindenkinek ugyanaz áll jól. Összegyűjtöttük a legjobb szemöldökformákat az egyes arcformákhoz.


Négyzet alakú arcforma
Ha Ön is ilyen típus, akkor érdemes a szögletes áll határozottságát finoman ívelt szemöldökkel enyhíteni. A viszonylag vastag, enyhén ívelő forma semlegesíti az erős csontozatot. Szemöldökfésű segítségével rendezze el a szálakat, a természetes növekedésük irányába, ahogy Keira Knightley és Salma Hayek is viseli, vagy használjon színezett szemöldökzselét, ahogy Kiane Kruger.






Kerek arcforma
Ellensúlyozza az arc kerekségét szögletes hatású szemöldökkel. A magas ív nagyobb szemek, határozott arcél és hosszúkásabb arc hatását kelti. Így viseli  Mila Kunis, Miranda Kerr és Lily Collins is.


Hosszúkás arcforma
A hosszúkás archoz legjobban az enyhe ívű, egyenes szemöldök illik, mely gondosan ápolt, és nem túl feltűnő. A függőleges hangsúlyt jól egyensúlyba hozza, ha a szemöldök egy kicsit a szem külső sarkán túlnyúlik. Ha a haja sötét, mint Liv Tylernek és Joan Smalls szupermodellnek, válasszon egy árnyalattal világosabb szemöldökceruzát, ez lágyítja a bőr tónusát.





Szív alakú arcforma
Ehhez az arcformához rendkívül fontos a gondosan formázott szemöldök. A keskeny áll szélesebbnek mutatja a homlokot, ez jól ellensúlyozható egy finom, kerekített ívű szemöldökkel. Vegyen példát Reese Witherspoonról vagy Scarlett Johanssonról.






Ovális arcforma
Ez a legkiegyensúlyozottabb arcfomra, így többféle szemöldök is jól áll hozzá. Legyen akár dús, szinte férfias szemöldök, mint Cara Delevingne-é vagy könnyű, finom vonalú, mint Jessica Alba-é vagy Alexa Chung-é, az ovális arcot remekül kiemeli.





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése