Mit tehetek érted - egy rendhagyó háztartás történései

Kövesd az OriflameMindenkinek blogomat. Iratkozz fel az orimindTV-re
De ne gondold, hogy a szépségápolás csak kívülről történik. Külső-belső harmónia keresgélése az igazi feladat.
Így szó lesz itt mindenről, ami történhet velünk - változzon tapasztalattá az élmény, és megosztani való tudássá.

2013. június 26., szerda

Fogyi Klub - Erzsi és a fogyás

Az Oriana Tanácsadó központban Fogyi Klubbot indítottunk! Várunk szeretettel minden kedves érdeklődőt. 3 hetente szerdánként találkozunk 16.00-18.00 óra között. A következő időpont június 26.




Nem csak mi fogyókúrázunk! A következő cikket Erzsi írta, aki a mi kis Fogyi Klubbunk egyik résztvevője:

"Nevem: Erzsébet és itt küldöm fogyókúrám első szakaszának történetét:

Elmúltak a Húsvéti Ünnepek, április havi családi ünnepek. Mindjárt itt a nyár ( már tudom, hogy nem késtem el, mert a nyár elnapolta érkezését ), leveszem a kabátot, pulóvert. Vegyük elő a tavalyi tavaszi-nyári "kollekciót,,! Próba. Ez nem igaz, ezeket a ruhákat biztos a javasoltnál melegebb vízben mostam. Nyári farmer: a csípőm alatt megakad, nem jön tovább. Kedvenc pólók, ingek: csodás hurkákat engednek láttatni. Elég volt, nem sopánkodok és nem óbégatok tovább, tenni kell valamit. Irány az internet, biztosan találok zsírégető "gyors,, diétát. Igen, találtam. 

Elárulom az induló súlyom: 106 kg. Április utolsó hetében elkészítettem az egy heti káposztalevesemet, szép nagy fazékkal lett. Ebben diétában nekem az a szimpatikus, hogy enged rágni és enni. (Sokszor a diéták nem engednek rágni, nincs mit rágni bennük.) A rágást amiatt említem, mert én nem főztem vaj puhára a leves alkotóelemeit. 
Elmúlik az első hét, hivatalos mázsán, már "csak,, 1 mázsa vagyok. A diéta felhívja a figyelmet, ha sokáig káposztázunk, alultápláltság léphet fel. Vannak még tartalékaim, nyomás még egy hét káposztaleves kúra. Hurrá, már csak 98 kg vagyok. De hát ez még mindig kicsit sok nekem. Úgy döntöttem elég volt a káposztából, folytatom valami más módon. A módszerről és az eredményről később írok nektek. 


Azt azért tudnotok kell, nem fújt fel a káposzta a "szélmentesítő fűszerek,, használata miatt (köménymag, petrezselyemzöld, majoránna, bazsalikom). Ja, én azon kevesek közé tartozom aki az édes káposztát jobban szereti , mint a savanyút. A két heti kúra után jobb a kedvem, reggel könnyebben kelek (3 óra 45 perckor).
Még jelentkezem!"

Erzsi fogyókúrájának következő szakaszáról hamarosan olvashattok (elárulom - elég jól halad vele:)

Aki szeretné kipróbálni a káposztaleves fogyókúrát - ime pár link hozzá:
* ezeken kívül persze még rengeteg található a neten - keresgéljetek Ti is nyugodtan.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése