Mit tehetek érted - egy rendhagyó háztartás történései

Kövesd az OriflameMindenkinek blogomat. Iratkozz fel az orimindTV-re
De ne gondold, hogy a szépségápolás csak kívülről történik. Külső-belső harmónia keresgélése az igazi feladat.
Így szó lesz itt mindenről, ami történhet velünk - változzon tapasztalattá az élmény, és megosztani való tudássá.

2013. november 6., szerda

Smink klub - pár ötlet a buli sminkhez

A mostani Smink Klub cikkünkben igyekszünk pár jó ötletet adni a buli, parti sminkhez. 
Azt hiszem azzal nem árulok el nagy titkot, ha azt mondom, hogy a fényes erőteljes, csilló smink a legáltalánosabb buli smink. Na de haladjunk szép sorjában.


Nagyon fontos még a bulisminknél is a megfelelő alapozás - viszont figyelnünk kell arra, hogyha esetleg a nagy táncban megizzadnánk, akkor nehogy elkenődjön, csomósodjon stb az alapozónk. Fel kell mérnünk a helyzetet alaposan - ha úgy tervezzük az estét, hogy végigtáncoljuk, akkor lehet, hogy elég egy kis korrektor színezett hidratálóval kiegészítve. Ha kevesebb mozgást, izzadást tervezünk és inkább szépek és feltűnőek szeretnénk lenni, akkor mehet bármilyen bőrtípusunknak, bőrszínünknek megfelelő alapozó. Az alapozásról itt olvashattok bővebben.

A legtöbb buli sminknél a hangsúly a szemeken van. Nyugodtan használhatunk erőteljesebb, csillogó árnyalatokat. Akár tussal is körberajzolhatjuk szemünket. A füstös smink alkalmazása itt is kiváló eredményeket hozhat. Itt szinte minden megengedett, amit csak el tudunk képzelni. Arra azonban érdemes figyelni, hogy a sminkkel kicsit csalhatunk is - szemtípusunktól függően különféle technikák léteznek a szemsminkelésére. Használjunk szempillaspirált és figyeljünk oda a szemöldökünkre is. A színt a szemünk színe és akár a ruházatunk is megszabhatja. 

Az arcunkat is nyugodtan kiemelhetjük egy kis arcpírral. Az arcformánktól függően alkalmazzuk a pirosítót a megfelelő területeken.

A szánkat is nyugodtan hangsúlyozhatjuk, bár jobb ha magunkkal is visszük akkor a rúzsunk, mert bizony olyannal még nem találkoztam ami kibírna egy egész éjszakát....

Remélem tudtam segíteni :)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése