Mit tehetek érted - egy rendhagyó háztartás történései

Kövesd az OriflameMindenkinek blogomat. Iratkozz fel az orimindTV-re
De ne gondold, hogy a szépségápolás csak kívülről történik. Külső-belső harmónia keresgélése az igazi feladat.
Így szó lesz itt mindenről, ami történhet velünk - változzon tapasztalattá az élmény, és megosztani való tudássá.

2014. november 20., csütörtök

Készüljünk az ünnepekre: Adventi naptár

Készítsünk saját kezűleg Adventi naptárat. Íme egy remek ötlet, gyakorlatilag fillérekből megvalósítható. Elég ha belevaló ajándékra költünk :) És az sem baj ám, ha nem csak csokit teszünk bele.... Gondoljunk a gyerekek egészségére is! Rakjunk a csomagokba közbe gyümölcsöt, színes ceruzát, vagy bármit, amiről tudjunk, hogy a gyermekünk örülne neki. 



A naptár elkészítése:
15x15 centiméteres négyzeteket vágunk ki jópofa anyagokból - amik lehetnek a legegyszerűbbtől az egészen mintás karácsonyiig akármilyenek. Az ügyesebbek akár be is szeghetik a széleiket, de ha nem az se baj. Lényeg, hogy az ajándékot beletegyük a közepébe, majd madzaggal kössük össze. Filctollal írjuk rá a számokat 1-től 24-ig :)
Az, hogy ki hova akasztja a kis ajándékbugyrokat, az a lakástól illetve kreativitástól függően változhat. Lejjebb láthattok pár ötletet még.
Egy jó tanács azonban - kisgyerekeseknek - célszerű magasabbra tenni vagy esetleg mozgatható változatot kreálni, mert ha egyszer nekikezdenek, akkor nem biztos, hogy megállnak egy csomagnyitásnál...





Itt találhattok további ötleteket a saját kezűleg készíthető Adventi-naptárakhoz. Sok sikert hozzá!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése