Mit tehetek érted - egy rendhagyó háztartás történései

Kövesd az OriflameMindenkinek blogomat. Iratkozz fel az orimindTV-re
De ne gondold, hogy a szépségápolás csak kívülről történik. Külső-belső harmónia keresgélése az igazi feladat.
Így szó lesz itt mindenről, ami történhet velünk - változzon tapasztalattá az élmény, és megosztani való tudássá.

2014. november 28., péntek

Smink klub: A szemöldök

Az arcunk karakterét nagyban befolyásolja a megfelelő szemöldök. Alakítsuk/alakíttassuk hát ki olyanra, ami tényleg jól áll nekünk.

Íme pár alaptípus, arcforma és a hozzá illő szemöldök:



Ez persze csak egy általánosítás, ha nem vagyunk biztosak magunkban, akkor mindenképpen forduljunk kozmetikushoz. Ha utána nem szeretnénk továbbra is pénzt kiadni a szemöldök szedésért, legalább az első kiszedést bízzuk rá. Otthon aztán már folyamatosan, mi is alakíthatjuk/ megtarthatjuk a nekünk megfelelő formát.

Sminkelésnél csalhatunk aztán egy kicsit a formával, sűrűséggel, színnel is. Használjunk bátran szemöldökceruzát, de kapható már például szemöldökformázó zselé is, illetve Szemöldökárnyaló készlet is.
Ez utóbbit - mármint a szemöldökárnyaló készletet bátran ajánlom nektek az Oriflametől. Sokan dicsérik. Íme a rövid leírása: Kompakt szemöldökszépítő készlet a tökéletes, természetes hatású szemöldökért. A professzionális hatás nem volt még ennyire egyszerű. 2 darab, egymással keverhető szemöldökárnyalót, 2 darab applikátort és 1 darab rögzítőviaszt tartalmaz. 3  g, most a C16-os katalógusban akciósan lehet a Tiéd, 1499 Ft, kódja: 21241


A kedvezményekről személyesen tájékoztatunk.
Lehetséges 23 % kedvezmény az akciós katalógus árból és ajándékok elérése is.
Rendelésedet leadhatod:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése