Mit tehetek érted - egy rendhagyó háztartás történései

Kövesd az OriflameMindenkinek blogomat. Iratkozz fel az orimindTV-re
De ne gondold, hogy a szépségápolás csak kívülről történik. Külső-belső harmónia keresgélése az igazi feladat.
Így szó lesz itt mindenről, ami történhet velünk - változzon tapasztalattá az élmény, és megosztani való tudássá.

2016. június 10., péntek

AZ ÓCEÁN IHLETTE SZÉPSÉGTREND


Új irányzat hódít, melyben a szépségápolás, a divat és a wellness területén is az óceán ad inspirációt. A kifutókon megjelenik számos tengeri hatású trend, a kék sminktől a tükröződő hatású anyagokig. Íme néhány ötlet, hogyan viseljük az óceáni trendet idén nyáron.
A tenger vitaminja
Ha körülnézünk a bőrápolás területén, számos tengeri eredetű összetevővel találkozhatunk, mint például a kaviár kivonat, a tengeri hínár és tengeri édeskömény. De több mint 6000 változatával az alga a legnépszerűbb antioxidáns forrás a bőr számára. Főleg a vörös alga, mely megköti a bőrben a nedvességet, ezáltal hidratálja és simává teszi, és küzd a bőröregedést okozó szabadgyökök ellen is. Ha tengeri hatóanyagokkal kényeztetné bőrét, próbálja ki az Optimals Aqua arcápoló lotiont és az Optimals Aqua revitalizáló éjszakai kapszulát.
Az óceán kincsei
A táskáktól a ruházatig, a szezon slágere a hableányos, tengeri hatás. Ezüst és kék flitterek, tükrös hatású textilek és fényes anyagok hódítanak.
Szénsavas tisztítás
Az arcápolási termékek javarészt vízből készülnek, de Dél-Koreában egy új trend is kibontakozni látszik, mégpedig a szénsavas vízzal való arctisztítás. Az irányzat hívei szerint a kis légbuborékok segítenek az oxigént mélyebbre juttatni a bőrbe. Mi azért maradunk a szénsavas víz italként való felhasználásánál.
Blue Wonders
A parfümőrök gyakran próbálják üvegbe zárni a nyaralás illatát, és ennek hatására egyre több óceán inspirálta parfüm jön létre, a tengeri só aromájával. Ilyen az Oriflame új illata, a Blue Wonders is, melyet Domitille Bertier alkotott. A parfümőr létrehozott egy egyedi összetevőt, a Tengeri Elixírt, melynek alapja a tengeri alga kivonata, és a 
tenger vizének sósságára, üdítő frissességére emlékeztet. Saját bevallása alapján "A Blue Wonder egy igazán tengeri érzést ad, boldog és pihentető hangulata van".
Blue Wonders EdT itt vásárolható meg.
Tengeri tápanyagok
Az emberi szervezet sok értékes zsírt elő tud állítani, melyre szüksége van, de az Omega-3 nem ilyen. Ezt az alapvető zsírsavat a táplálkozás során kell magunkhoz venni. A legnépszerűbb Omega-3 forrást a halak jelentik, például a lazac. Hasonlóan jelentős összetevő a spirulina, egy kékeszöld alga, mely alapvető vitaminokat és aminosavakat tartalmaz. Azastaxanthin pedig egy erőteljes antioxidáns, mely szintén egy algafajtában fordul elő és erős öregedésgátló hatása van.
Mély kék
A kék kétségkívül a szezon egyik alapvető színe. A drámai kobalt szemfestéktől a tengeries körömdíszítésig, a kék idén neszesszerünk alapvető kelléke lesz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése