Mit tehetek érted - egy rendhagyó háztartás történései

Kövesd az OriflameMindenkinek blogomat. Iratkozz fel az orimindTV-re
De ne gondold, hogy a szépségápolás csak kívülről történik. Külső-belső harmónia keresgélése az igazi feladat.
Így szó lesz itt mindenről, ami történhet velünk - változzon tapasztalattá az élmény, és megosztani való tudássá.

2014. június 4., szerda

Bőr-és testápolás: Arcunk védelmében

Itt a nyár, a magas UV-sugárzás...
Fordítsunk több figyelmet arcunk védelmére a hétköznapokban is! A legtöbben csak akkor használunk naptejet, amikor a strandra megyünk... Pedig nem csak akkor van szükségünk a fényvédelemre. Elég egy hosszú séta, esetleg egy fesztivál, koncert, szabadtéri program és könnyen leéghetünk/lepirulhatunk. Bár sokszor eszükbe jut a vállunkat bekenni, de valahogy az arc mindig kimarad...
Pedig jobb ha odafigyelünk az arcunkra is, elvégre a ráncok sokkal hamarabb megjelenhetnek a káros napsugaraktól. A napsugárzás szabadgyök-szaporító hatású, illetve a bőrt is kiszárítja, ebből pedig egyenesen következik a ráncok kialakulása. 
Manapság pedig már sokféleképpen védekezhetünk a káros napsugarak illetve a leégés ellen.

Nézzük hát ezeket. Kaphatóak már:
  • arckrémek illetve
  • alapozók fényvédelemmel,
  • és természetesen arcra kifejlesztett napozószerek is.
Ime pár ajánlás az Oriflame márkából:

Arckrém:  Ifjúságmegőrző intenzív SkinGenistII™ nappali krém SPF 15

Ifjúságmegőrző intenzív SkinGenistII™ nappali krém SPF 15 Bőrstimuláló összetevőket tartalmazó új, pazar formula. Kimagasló tisztaságú genisteinSOY-tartalma aktiválja a szépséggéneket (Beauty Genes™), feszesebbé és rugalmasabbá teszi a bőrt, fokozza vitalitását és fiatalosabbá teszi a megjelenését. Egyedülálló Amino+-komplexe tömöttebbé teszi a bőrt, ezáltal határozottabbá válik az arc kontúrvonala és csökken a ráncok megjelenése. 50  ml, kódja: 24185, a C8-as katalógusban most akciósan lehet a Tiéd: 2799 Ft.

Alapozó: 5 az 1-ben BB krém SPF 30

5 az 1-ben BB krém SPF 30 Több megoldás egy krémben - egyesíti a smink, a bőrápolás és a fényvédelem funkcióját. Elkendőzi a pigmentfoltokat, a bőrhibákat, a bőr elszíneződéseit. Csökkenti a pórusok méretét, hidratálja és ragyogóvá varázsolja a bőrt. Használja mindennap, ha hibátlan, szép bőrt szeretne. Olajmentes. 30-as fényvédelemmel. 30  ml, kódja: 26524, a C8-as katalógusban most akciósan lehet a Tiéd: 1199 Ft.

NapozókrémSun Zone napvédő lotion arcra és testre SPF 30
Sun Zone napvédő lotion arcra és testre SPF 30
Magas fényvédő faktorának köszönhetően hatékonyan védi a bőrt. Napraforgómag-olaja nyugtat és hidratál. A napra érzékeny bőrre ajánljuk, a napon töltött első alkalomtól kezdve. Vízálló. 150  ml, kódja: 23296, a C8-as katalógusban most akciósan lehet a Tiéd: 1999Ft.



A kedvezményekről személyesen tájékoztatunk.
Lehetséges 23 % kedvezmény az akciós katalógus árból és ajándékok elérése is.
Rendelésedet leadhatod:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése