Mit tehetek érted - egy rendhagyó háztartás történései

Kövesd az OriflameMindenkinek blogomat. Iratkozz fel az orimindTV-re
De ne gondold, hogy a szépségápolás csak kívülről történik. Külső-belső harmónia keresgélése az igazi feladat.
Így szó lesz itt mindenről, ami történhet velünk - változzon tapasztalattá az élmény, és megosztani való tudássá.

2014. május 29., csütörtök

Egy kis mozgás

Gondolkodtam azon, hogy melyik címszóval is illessem ezt a bejegyzést, de rájöttem, hogy szinte minden egyszerre. Hisz a mozgás beleillik majdnem az összes témába amiről írni szoktam. Pl: Fogyi Klub, Wellness Klub, de tágabb értelemben a Bőr- és testápolás, illetve a belső harmónia rovatba is.

Bár én a lusta emberek közé tartozom, azt azért elmondhatom, hogy ráálltam arra, hogy sétálok. Az Oriana Tanácsadó központ és az otthonom között - ez kényelmes tempóban kb 35-45 percet vesz igénybe - attól függően milyen kedvem van. Ezt teszem meg általában naponta kétszer, ugyanis nem vettem magamnak bérletet, akkor jövök csak kocsival, ha szörnyű az időjárás, illetve szerdán mikor 18.00-ig vagyok nyitva.
Tudom erre sokan azt mondják, hogy nekem erre nincs időm, vagy pedig, hogy túl messze van a munkahelyem. Teljes mértékben meg is értelek Titeket. Egy kérdést viszont feltennék: amikor lenne rá időd, akkor se nagyon sétálsz ugye? Elvégre kocsival sokkal könnyebb? 

Nem is igazán a sétára szeretnék rávenni bárkit is, inkább arra, hogy valamilyen szinten mozogjon - Irén különféle tornákat csinál a YouTube segítségével. Ő ezekre esküszik. Létre is hozott egy listát, amit itt találtok, ezeket ő már kipróbálta, és bátran ajánlja mindenkinek. Vannak köztük már 5-10 percesek is. Ennyi ideje talán mindenkinek van - kérdés, hogy szeret-e a monitor előtt ugrálni... Ha nem akkor még mindig vannak egyéb lehetőségek is. Vannak különféle edzések: zumba, torna, konditerem,  biciklizés, de akár a tánc is kiváló edzésprogram lehet. A többi különféle sportról nem is beszélve...

Tégy Te is valamit azért, hogy ne tunyulj el:)  Mozogjunk együtt!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése