Mit tehetek érted - egy rendhagyó háztartás történései

Kövesd az OriflameMindenkinek blogomat. Iratkozz fel az orimindTV-re
De ne gondold, hogy a szépségápolás csak kívülről történik. Külső-belső harmónia keresgélése az igazi feladat.
Így szó lesz itt mindenről, ami történhet velünk - változzon tapasztalattá az élmény, és megosztani való tudássá.

2016. október 9., vasárnap

TIPPEK ÖNBIZALOM ÉPÍTÉSÉHEZ

Nézzünk szembe a tényekkel – tudjuk, hogy fantasztikusak vagyunk! De még a legmagabiztosabb embernek is szüksége van időről időre egy kis megerősítésre. Íme néhány gyors tipp egy azonnali önbizalom növelésre.
1. Vegyük fel a megfelelő pózt 
Néha egy tekintélyes testtartás is elég ahhoz, hogy növeljünk önbizalmunkon. Álljunk széles terpeszben és kezünket tegyük csípőre, vagy V alakban a fejünk fölé. Ez bizonyítottan segít dominánsabbnak érezni magunkat és csökkenti a stresszt. 
2. Mosolyogjunk
Egy híres mondás szerint: “Mosolyogj és a világ visszamosolyog rád!” És ez így van! A mosolygás nem csak az önbizalmat növeli hanem csökkenti a stress érzését és alacsonyabb lesz tőle a pulzusszám. Így könnyebben felszínre jutnak a pozitív érzések.  
3. Tanuljunk valami újat
Új célok elérése és új képességek megszerzése segít az önbizalom és egy pozitív önkép felépítésében. És őszintén szólva mindig szórakoztató valami újat tanulni! Ez lehet kisebb dolog, például kipróbálni egy új mozgásformát de lehet valami egészen nagy is, például megtanulni egy új nyelvet!
4. Használjuk kedvenc illatunkat 
Elcsépeltnek tűnik, de tanulmányok bizonyítják, hogy az emberek sokkal magabiztosabbak, ha kedvenc parfümjüket viselik. A My Destiny Eau de Parfum turmalin kivonattal készült. Ennek a féldrágakőnek a kristályai kivételes energiaáramlással rendelkeznek, mely növeli az önbizalom érzését.
5. Tornázzunk
Mozgás, mozgás, mozgás. Ez nagyon nyílvánvalónak tűnik, de attól nem kevésbé igaz. A torna számos fizikai és mentális előnnyel jár. És nem kell atlétának lennünk ahhoz, hogy teljesítményünktől jól érezzük magunkat. Csak állítsunk fel egy olyan célt, ami megfelel állóképességi szintünknek és vágjunk bele – ennek teljesítése segít, hogy igazán büszkék legyünk magunkra

SZÖVEG:  FOTÓ: GETTY IMAGES

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése