Mit tehetek érted - egy rendhagyó háztartás történései

Kövesd az OriflameMindenkinek blogomat. Iratkozz fel az orimindTV-re
De ne gondold, hogy a szépségápolás csak kívülről történik. Külső-belső harmónia keresgélése az igazi feladat.
Így szó lesz itt mindenről, ami történhet velünk - változzon tapasztalattá az élmény, és megosztani való tudássá.

2013. október 21., hétfő

Fogyi Klub - A zöld tea

Az Oriana Tanácsadó központban Fogyi Klubbot indítottunk! Várunk szeretettel minden kedves érdeklődőt. 3 hetente szerdánként találkozunk 16.00-18.00 óra között. A következő időpont október 30.



A zöld tea és a fogyás

A különböző fogyókúrák gyakran emlegetik a zöld tea fogyasztását. Vajon tényleg segíti a fogyást? - Erre a kérdésre keresem most a választ.

zöld tea a szó szigorú értelmében vett tea, mely a Camellia sinensis nevű növényből készül, minimális oxidációval. Alapvetően Ázsiában népszerű ital, de napjainkban, köszönhetően többek között kedvező élettani hatásainak, egyre kedveltebb nyugaton is, ahol korábban a fekete teát részesítették előnyben. - mondja a wikipédia.
A zöld tea tartalmaz többek között:

Élettani hatásai:

Állatkísérletekben pedig már bebizonyították a fogyókúrára is kedvező hatását, amit a tradicionális kínai orvoslás emberek esetében is igazolta tapasztalati úton. Javítja az emésztést, segíti a zsírok lebontását, növeli a bőr rugalmasságát, csökkenti a narancsbőrt.

Fontos tudnunk azonban, hogy a zöld tea élettani illetve fogyókúrára való használata akkor teljes, ha pusztán önmagában fogyasztjuk, és nem teszünk bele cukrot, édesítőszert stb. A legjobb hatás elérése érdekében étkezések előtt javasolt a fogyasztása.

Próbáljátok ki Ti is érdemes. Én most a fogyókúrám keretében tízóraira és uzsonnára ezt iszom, majd egy gyümölcsöt eszek még utána. Ezzel teljesen jól elűzöm a főétkezések közötti éhségérzetem.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése