Mit tehetek érted - egy rendhagyó háztartás történései

Kövesd az OriflameMindenkinek blogomat. Iratkozz fel az orimindTV-re
De ne gondold, hogy a szépségápolás csak kívülről történik. Külső-belső harmónia keresgélése az igazi feladat.
Így szó lesz itt mindenről, ami történhet velünk - változzon tapasztalattá az élmény, és megosztani való tudássá.

2014. február 25., kedd

Fogyi Klub: Fogyi napló 6. rész


2014.01.13-ával elkezdtem a fogyókúrát. Arra gondoltam, hogy hetente jelentkezek egy Fogyi naplóval - amiben leírom, miket ettem, hol tartok éppen, illetve az aktuális pozitív - negatív tapasztalataimat is megosztom veletek.
Talán így könnyebb lesz nekem is, illetve ha akartok, Ti is erőt meríthettek a tapasztalataimból - vagy esetleg tetszik pár recept - pár ötlet amit éppen csinálok... és azokat hasznosítani tudjátok.


kezdő súlyom: 79 kg
1. hét után: 78 kg
2. hét után: 76,5 kg
3. hét után: 76 kg
4. hét után: 75 kg
5. hét után: 75 kg
6. hét után: 73,5 kg

Ezen a héten ismételten a tojásdiétát csináltam. Itt a mintaétrend. Most emiatt nem is részletezném külön a heti étrendem, mert csak nagyon kevés dologban tértem el. pl: utcsó nap: vasárnapi ebéd (húsleves, főtt hús rizzsel) illetve a vacsora (megettem a maradék túrót előző napról)
Mint láthatjátok ezen a héten 1,5 kilót sikerült fogynom - úgyhogy ennek örülök... már övet kell hordanom ahhoz a nadrághoz, ami rám sem jött mikor nekiálltam a fogyókúrának ;) - 5,5 kiló eddig! Szóval hipp-hipp hurrá!!! 

Tanulságként levonhatom, hogy nekem ez a tojásdiéta nagyon is bejön - eddig sikerült leadnom mindegyik hét alatt, amikor ezt csináltam 1,5 kilót... Arra azért nem vállalkozom, hogy egymás után csináljam meg kétszer,  mint ahogy az eredeti mintadiéta írja. Így, hogy közbeiktatok egyéb fogyókúra típusokat, illetve a saját fejem után is megyek közbe-közbe, nagyon jó. Szóval biztos vagyok benne, hogy nem utoljára csináltam meg... Azt hiszem, most két hétig megint valami mást csinálok, utána megint visszatérek rá... Szerencsére egyenlőre még szeretem a tojást ;)
Nyugodt szívvel ajánlom hát ezt a diétát a fogyni vágyóknak.

1 megjegyzés: