Mit tehetek érted - egy rendhagyó háztartás történései

Kövesd az OriflameMindenkinek blogomat. Iratkozz fel az orimindTV-re
De ne gondold, hogy a szépségápolás csak kívülről történik. Külső-belső harmónia keresgélése az igazi feladat.
Így szó lesz itt mindenről, ami történhet velünk - változzon tapasztalattá az élmény, és megosztani való tudássá.

2013. június 10., hétfő

Fogyi Klub - Léböjt nap

Az Oriana Tanácsadó központban Fogyi Klubbot indítottunk! Várunk szeretettel minden kedves érdeklődőt. 3 hetente szerdánként találkozunk 16.00-18.00 óra között. A következő időpont június 26.


Sokszor hallottam már olyanról, hogy léböjt kúra. Be kell valljam egyszer meg is próbáltam a 2. nap olyan szinten gyenge voltam már, hogy feladtam és ettem valami szilárdat. Rájöttem, hogy nekem ez nem való. hiába is mondják hogy egészséges és méregteleníti a szervezetet.

Most kitaláltam, hogy 1-1 ilyen napot viszont be fogok iktatni az életembe - ugyanis egy napot még nem nehéz kibírni. Ennyit megér az egészségem, plusz a fogyókúrámat is talán előrelendíti. Persze a szokásos reggelimről nem szeretnék lemondani - azt hiszem ennyi szilárd ételt megérdemlek :)

Így telt a léböjt napom:

* reggeli -  gyümölcsjoghurt 1 evőkanál zabpehellyel
* tízórai - ebéd - uzsonna: összesen 1 ananász 1 almával és mindezt annyi vízzel hígítva, hogy kellemes nem túl sűrű italt kaptam. (körülbelül 2-3 litert jelentett összességében) Illetve annyiból csaltam, hogy egy kis folyékony édesítőszert tettem hozzá, mivel nem volt elég édes az ananászom.
* vacsora - wellness oriflame spárga ízesítésű leves. (persze ez kiváltható további gyümölcs vagy zöldség turmixszal is)  

Az ananász fogyókúrára való hatásáról már korábban is olvashattatok tőlem, ha már nem emlékeztek rá akkor itt elolvashatjátok. Illetve már született bejegyzés magáról az ananászról is.(katt ide)

Az Oriflame wellness porokkal nekem eddig csak pozitív tapasztalataim voltak. Ezért is gondoltam úgy hogy belefér a léböjt napomba (hisz egészséges, és optimális tápértékű, ami telítettség érzetet okoz.) Irén már írt róla pár szóban egy korábbi bejegyzésben, amit itt olvashattok.

Próbáljátok ki Ti is, szerintem megéri. Ha esetleg nem szeretitek a gyümölcsöket zöldségekből is készíthettek magatoknak turmixot.

Természetesen aki nem olyan puhány mint én és kibírja a tisztító kúrát, azoknak találtam egy jó "étrendet" a mindmegette.hu-n - itt a link amire kattintva elolvashatjátok a 7 napos léböjt kúrát.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése