Mit tehetek érted - egy rendhagyó háztartás történései

Kövesd az OriflameMindenkinek blogomat. Iratkozz fel az orimindTV-re
De ne gondold, hogy a szépségápolás csak kívülről történik. Külső-belső harmónia keresgélése az igazi feladat.
Így szó lesz itt mindenről, ami történhet velünk - változzon tapasztalattá az élmény, és megosztani való tudássá.

2013. május 31., péntek

Wellness klub - gyorsan enni, de értékeset

Egy képzésre jártam nyolc hétvégén. Tényleg egész napos volt nagyon rövid szünetekkel. Volt ugyan a Művelődési házban büfé és a közelben egy kis bolt, de nagyon kevés volt az idő, nem futotta sorban állásra.
Azt tapasztaltam, hogy mindenki hozott valamilyen ételt. Csak egy-két olyat láttam, aki chipset és csokis kekszeket evett rendszeresen colával, a többiek igyekeztek úgy enni, hogy gyorsan, de értékesen.
Natural Balance Soup
Nagyon finom leves kevesebb mint egy perc alatt
Többen hoztak dobozban valamilyen otthon készített ételt, voltak akik szendvicseket csomagoltak igen változatosan. Volt benne akár egy vékony rántott szelet és uborka.
Nekem könnyű dolgom volt, mert hozzászoktam, hogy a kocsimban mindig van valamilyen gyorsan fogyasztható étel, ha rájövök, hogy már délután van és még nem ettem, akkor mindig találok valami hasznosat.
Rendszeresen használom a Wellnes italporokat és a leveseket.
Az italport addig, amíg nincs nagy meleg előre összerázom, de ha jön a hőség, akkor csak fogyasztás előtt. Lehet akár vízzel is, de tejjel, gyümölcslével finomabb.
A levest meleg vízzel lehet pillanatok alatt összekeverni, és egy marék héjnélüli tökmaggal és joghurttal dúsítani. Így biztosan egy komplett egytál étel.
Mindig van nálam egy kanál és rázó edény, a wellness porokat pedig a saját zacskójában lehet ikeás csiptetővel lezárva biztosnságosan szállítani.
Ha a táskádban akarod tartani, akkor érdemes végig gondolni a napodat, hogy milyen és hány adagra lesz szükséged, amit előre beletehetsz a zacskóba és a munkahelyeden vagy másutt egy pohárban is elkeverheted a hozzávaló folyadékkal.
Nekem sokat jelent ez, mert segítségükkel teljesen elkerülöm a hirtelen éhség miatt vásárolt nassolni valót, ami heti szinten nagyon sok plusz kalóriát jelenthet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése