Mit tehetek érted - egy rendhagyó háztartás történései

Kövesd az OriflameMindenkinek blogomat. Iratkozz fel az orimindTV-re
De ne gondold, hogy a szépségápolás csak kívülről történik. Külső-belső harmónia keresgélése az igazi feladat.
Így szó lesz itt mindenről, ami történhet velünk - változzon tapasztalattá az élmény, és megosztani való tudássá.

2014. március 25., kedd

Fogyi Klub: Fogyi Napló 10. rész


2014.01.13-ával elkezdtem a fogyókúrát. Arra gondoltam, hogy hetente jelentkezek egy Fogyi naplóval - amiben leírom, miket ettem, hol tartok éppen, illetve az aktuális pozitív - negatív tapasztalataimat is megosztom veletek.
Talán így könnyebb lesz nekem is, illetve ha akartok, Ti is erőt meríthettek a tapasztalataimból - vagy esetleg tetszik pár recept - pár ötlet amit éppen csinálok... és azokat hasznosítani tudjátok.
kezdő súlyom: 79 kg
1. hét után: 78 kg
2. hét után: 76,5 kg
3. hét után: 76 kg
4. hét után: 75 kg
5. hét után: 75 kg
6. hét után: 73,5 kg
7. hét után: 74 kg
8. hét után: 74 kg
9. hét után: 72,5 kg
10. hét után: 72,5 kg

Megint nem sikeredett fogynom. Bár be kell valljam ezen nem nagyon csodálkozom. A hét nagy részén ugyan sikerült tartanom a diétát, viszont hétvégére megint elfogyott a lendületem, és nem bírtam ellenállni a nagynéném által készített sütiknek. Bár annyi erőm azért volt, hogy csak 1-1 et kóstoltam mindegyikből, de hát azt se szabadott volna.
Viszont, egyre többen mondják, hogy már látványos a fogyásom! Belefogytam olyan nadrágokba amik már vagy ezer éve nem voltak rajtam :) Szóval továbbra sem adom fel.
Ez a hét kicsit megint lájtosabb lesz, aztán jövő hétre megint bekeményítek és jöhet az ananász hét diéta. De arról majd később.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése