Mit tehetek érted - egy rendhagyó háztartás történései

Kövesd az OriflameMindenkinek blogomat. Iratkozz fel az orimindTV-re
De ne gondold, hogy a szépségápolás csak kívülről történik. Külső-belső harmónia keresgélése az igazi feladat.
Így szó lesz itt mindenről, ami történhet velünk - változzon tapasztalattá az élmény, és megosztani való tudássá.

2014. március 19., szerda

Fogyi Klub: Fogyi Napló 9. rész


2014.01.13-ával elkezdtem a fogyókúrát. Arra gondoltam, hogy hetente jelentkezek egy Fogyi naplóval - amiben leírom, miket ettem, hol tartok éppen, illetve az aktuális pozitív - negatív tapasztalataimat is megosztom veletek.
Talán így könnyebb lesz nekem is, illetve ha akartok, Ti is erőt meríthettek a tapasztalataimból - vagy esetleg tetszik pár recept - pár ötlet amit éppen csinálok... és azokat hasznosítani tudjátok.


kezdő súlyom: 79 kg
1. hét után: 78 kg
2. hét után: 76,5 kg
3. hét után: 76 kg
4. hét után: 75 kg
5. hét után: 75 kg
6. hét után: 73,5 kg
7. hét után: 74 kg
8. hét után: 74 kg
9. hét után: 72,5 kg


Jól látjátok! Újabb másfél kilós fogyás!!!! - igen megint a tojás-héttel :) Úgy tűnik tényleg ez lesz az én fogyókúrám.

Heti pozitív: már többen is megjegyezték, hogy sokat fogytam! Már kezd látványos lenni - mondjuk ezt el is várom, elvégre már lement 6,5 kg és már 2 hónapnál járok... Sajnos messze van még mindig a vége, de nem adom fel.

Most a legfőbb célom az, hogy 70 kiló alá jussak végre- megbeszéltük, ha ezt elérem, akkor megünnepeljük egy fagyi-kehellyel - már várom:)  Ez számításaim szerint még 3 hét, mert azt vettem észre, hogy gyakorlatilag csak akkor fogyok, ha kiiktatok mindenféle szénhidrátot, amit csak tudok - értem ez alatt a tésztákat, péktermékeket, rizst, krumplit stb... Sajnos már akkor sem fogyok, ha ezen szénhidrátok - barna avagy teljes kiőrlésű változatát eszem.


Marad tehát az, hogy a köretem csak saláta lehet (amit be kell valljam már eléggé kezdek unni), illetve ha főzelékeket eszem, illetve natúr húst. Sajna ez nem túl változatos - legalábbis nekem, aki imádok enni (mégpedig főleg pörkölteket, tésztákat, na és persze a jó kis péktermékekről nem is beszélve...) 
Jövő héten ismét jelentkezem...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése