Mit tehetek érted - egy rendhagyó háztartás történései

Kövesd az OriflameMindenkinek blogomat. Iratkozz fel az orimindTV-re
De ne gondold, hogy a szépségápolás csak kívülről történik. Külső-belső harmónia keresgélése az igazi feladat.
Így szó lesz itt mindenről, ami történhet velünk - változzon tapasztalattá az élmény, és megosztani való tudássá.

2014. március 10., hétfő

Fogyi Klub: Fogyi Napló 8. rész


2014.01.13-ával elkezdtem a fogyókúrát. Arra gondoltam, hogy hetente jelentkezek egy Fogyi naplóval - amiben leírom, miket ettem, hol tartok éppen, illetve az aktuális pozitív - negatív tapasztalataimat is megosztom veletek.
Talán így könnyebb lesz nekem is, illetve ha akartok, Ti is erőt meríthettek a tapasztalataimból - vagy esetleg tetszik pár recept - pár ötlet amit éppen csinálok... és azokat hasznosítani tudjátok.


kezdő súlyom: 79 kg
1. hét után: 78 kg
2. hét után: 76,5 kg
3. hét után: 76 kg
4. hét után: 75 kg
5. hét után: 75 kg
6. hét után: 73,5 kg
7. hét után: 74 kg
8. hét után: 74 kg

Igen-igen, sajnos jól látjátok, ez a hét sem volt eredményes. Nem is írom le miket ettem, mert sok értelme nincs... A hét eleje még egész jól ment, tudtam tartani a diétát. Hét közepén azonban csináltam rakott karfiolt, olyan jól sikerült, hogy nem bírtam magammal és jól belaktam belőle (na de nem csak én - még a 2 éves kisfiam is megevett egy felnőtt adagnyi mennyiséget...) Hétvégén pedig szülinapozás volt a családban. Anyukám megcsinálta a kedvenc diós tortámat.... Annak egyszerűen nem lehet ellenállni. Szóval ami hét elején lement, az a hétvégén vissza is jött.
Na de nem mentegetem magam. Ez történt... Na de majd most! Újult erővel vágok neki egy újabb tojáshét szerűségnek - nálam úgy néz ki ez lesz a befutó... Azért azt nem mondom, hogy megint teljesen ugyanazt fogom csinálni - mert már unom a 3 féle főzelék lehetőséget, de a nagyját tartani fogom...

Kitartás minden fogyókúrázónak!!! Na meg nekem is... ;)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése