Mit tehetek érted - egy rendhagyó háztartás történései

Kövesd az OriflameMindenkinek blogomat. Iratkozz fel az orimindTV-re
De ne gondold, hogy a szépségápolás csak kívülről történik. Külső-belső harmónia keresgélése az igazi feladat.
Így szó lesz itt mindenről, ami történhet velünk - változzon tapasztalattá az élmény, és megosztani való tudássá.

2014. április 15., kedd

Fogyi Klub: Fogyi Napló 13. rész

2014.01.13-ával elkezdtem a fogyókúrát. Arra gondoltam, hogy hetente jelentkezek egy Fogyi naplóval - amiben leírom, miket ettem, hol tartok éppen, illetve az aktuális pozitív - negatív tapasztalataimat is megosztom veletek.
Talán így könnyebb lesz nekem is, illetve ha akartok, Ti is erőt meríthettek a tapasztalataimból - vagy esetleg tetszik pár recept - pár ötlet amit éppen csinálok... és azokat hasznosítani tudjátok.
kezdő súly: 79 kg
1. hét után: 78 kg
2. hét után: 76,5 kg
3. hét után: 76 kg
4. hét után: 75 kg
5. hét után: 75 kg
6. hét után: 73,5 kg
7. hét után: 74 kg
8. hét után: 74 kg
9. hét után: 72,5 kg
10. hét után: 72,5 kg
11. hét után: 72 kg
12. hét után: 71,2 kg

13. hét után: 71 kg


Vasárnap volt 3 hónapja, hogy nekikezdtem a fogyókúrának. A múltheti célom az volt, hogy sikerüljön a -1 kiló és akkor teljesítem a 3 hónap 9 kiló fogyásos elvárásomat. Sajnos ez nem jött össze. Így a 3 hónap alatt 8 kilótól sikerült végül is megszabadulnom - azért ez is szép teljesítmény szerintem. 
A múltheti teljesítményemmel kapcsolatban, azért csalódott is voltam - ugyanis az eddig jól bevált tojás-hét fogyókúrát csináltam - legalábbis péntekig, mikor láttam hogy nem hozott eredményt ez a hét kicsit bűnbe estem. Ettem egy kis tortát (ha már egyszer szülinapi zsúron voltam:), na meg a vasárnapi ebédet se hagytam ki...

A lényeg viszont, hogy elgondolkodtam azon, hogy most mért nem hatott a tojás-hét fogyókúra: igazából megváltoztattam pár dolgot - vajon melyik lehetett a rossz? egyrészt elmaradt a reggeli langyos-vizes citromlé - ugyanis lusta voltam citromot venni... illetve a vacsorára való sült húsok helyett virslit ettem... Szerintem ez utóbbi nem akkora gond, de ezek szerint a citromlével való kezdésnek mégiscsak van fogyasztó hatása. 
Ebből kiindulva vettem 100%-os citromlevet - remélem jó lesz az is (ugyanis lusta vagyok a reggeli citromlé facsarásra), és a mai naptól kezdve azt iszom reggelente. Ezen ne múljon ;)

Lényeg: nem adom fel!!!! Bár valószínű az elkövetkező 2 hétben nem fogyózom teljes erőbedobással, de azért igyekszem nem összeenni mindenfélét, utána pedig ismét bekeményítek! Elvégre erőteljesen közeledik a bikiniszezon... Utolsó előtti hajrá jön... most a 65 kiló a cél!!!
Visszafelé haladva itt láthatjátok, hogy mi is történt velem ezalatt a 3 hónap alatt hétről hétre.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése